Asuntomessukuvia ja ideoita uuteen kotiin osa 3

Viimeinen asuntomessupostaus tulee tässä ja vuorossa on kylpyosasto. Kylpyhuone ja sauna ovat itse asiassa sellaisia, joihin olen aika tyytyväinen nykyisessä talossamme. Ainoastaan kylpyhuoneen valaistuksessa olisi pientä hiomista, mutta muutoin mitään suuria muutoksia todennäköisesti ei ole näiden suhteen luvassa uudessa talossamme. Seuraavassa tulee kuitenkin muutamia kivoja yksityiskohtia esittelyyn. :) Pahoittelen jo etukäteen näiden kuvien huonoa laatua!



Ensimmäisessä saunassa viehättää nuo vaaleat laudepuut, mutta niin kuin jo omaa kylpyhuonetta koskevassa postauksessa (johon pääset tästä) pohdin, että kuinkahan nuo toimivat käytännössä. Jälkimmäisen kuvan valkoinen kiuas on ihana ja samoin valkoinen laatta pistää silmään. Ai miten niin tykkään valkoisesta!? ;) Tiedän kyllä, että mieheni ei todennäköisesti tuohon valkoiseen laattaan saunassa suostuisi. Hän tykkään enemmän perinteisestä tyylistä. 


Kylpyhuoneen osalta tuo suihkujen taustaseinä on erittäin mielenkiintoinen. Rosoisuudesta tykkään, mutta mietityttää miten tuo toimisi valkoisen laatan kanssa, josta en ole ehkä kuitenkaan valmis luopumaan. Lisäksi tuo shampoiden ja hoitoaineiden säilytyspaikka on oivallinen. Miltäköhän sellainen näyttäisi laattapinnalla?



Tässä talossamme meillä ei ole mitään varsinaista vilpolaa tai muuta sellaista paikkaa, jossa rentoutua hetki saunassakäynnin yhteydessä. Molemmat, mieheni ja minä, olemme sitä mieltä, että seuraavaan taloon sellainen tulee. Näissä kuvissa yhdistyy värimaailma, josta itse pidän kovasti: valkoinen, harmaa, musta ja vaalea puu. Myös jälkimmäisen kuvan yksinkertaisen kaunis tyyli on omaan mieleen, "vilpolan" ei myöskään tarvitse olla välttämättä tuon isompi tila ajaakseen asiansa.

Tällaisiä ajatuksia tänään! :)

Ei kommentteja