SOHVATYYNYJÄ


 
Ei se Saana ja Olli -tyyny sentään sinne kalliolle jäänyt, vaan notkuu nyt sulassa sovussa muiden tyynyjen kanssa sohvallamme. Lisäksi sohvalta löytyy sekalainen kasa muita tyynyjä. Pärjäisiköhän näillä jo joulun alle? ;) Viime päivinä jokaiselle tyynylle on ollut käyttöäkin. Sen verran hyytävä ilma on ulkona ollut, että työpäivän päätteeksi on mieluusti viettänyt aikaansa sisätiloissa. Tilausta on ollut takkatulen lämmölle, kynttilöille ja pehmoisille villasukille.
 
Tänään sen sijaan selätetään kylmyys ja lähdetään koko perheen kanssa Turkuun. Mies haluaa Body Action myymälään, minä Akateemiseen kirjakauppaan, lapsille jotakin Stadiumista ja Ikean lihapullat (no saattaa sieltä Ikeasta äidillekin jotakin löytyä). Mukaan tarvitsee pakata siis lauhkeat hermot. :) Ihanaa lauantaita! 
 

6 kommenttia

  1. Ihanan blogin löysin. Tyynyt ovat kyllä tosi mukavan näköisiä :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  2. Sohvalla makoilee tyylikäs kokoonpano. :) Kuulostaa hyvältä päivän suunnitelmalta! Täällä voisi kohokohtana toimia monikkokahvilassa piipahtaminen ja koulujuttujen väsääminen, toinen tietenkin vähemmän houkuttelevana vaihtoehtona..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kävinkin lukemassa teidän reissusta. Me oltiin aika samoilla linjoilla. No joskus sitten ostostelukin sujuu kuin tanssi - sitten kun lapset ovat 10 vuotta vanhempia. :)

      Poista
  3. Ihania sohvatyynyjä :) mukavaa viikonloppua teille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu. Nyt latautunein mielen uuteen viikkoon! :)

      Poista