KYLPYHUONEEN SISUSTUS


Nykyisen kotimme kylpyhuone ei ole täällä blogin puolella kovin monesti vielä näkynytkään. Pitkään se oli keskeneräinen (muun muassa katon panelointi ja sauna lauteineen puuttui, pyyhekoukuista ja shampoohyllystä puhumattakaan) ja toiseksi, tila on myös haasteellinen kuvata, vaikka sinne luonnonvaloa useasta suunnastaa tuleekin. Muutama valokytkin vielä puuttuu, mutta näistä kuvista saatte kuitenkin jo jonkinlaisen kuvan suihkutiloista.


Kaikki laattavalinnat ovat Pukkilalta. Ikkunaseinällä on valkoinen 20x40cm valkoinen kiiltäväpintainen laatta ja tätä samaa laattaa löytyy myös suihkutiloista saunan puolikkaan lasiseinän alapuolelta. Suihkuseinässä on tuotevalikoimasta poistuva kiiltäväpintainen Digi Marble, sävyssä Black. Laatan koko on 30x60cm. Lattiassa on kauttaaltaan 10x10cm kokoinen, musta Arc -laatta. Suihkut ovat Damixalta ja hankittu jo hyvissä ajoin rakennusaikana Turun Rakennusmessuilta. Messutarjoukset kannattaa hyödyntää, sillä usein ne ovat tuntuvia alennuksia. Kylpyhuoneen sisustuksen viimeistelee K-Raudan Cello -merkkiset liimattavat pyyhekoukut sekä lasinen shampoohylly. Palaan tuohon kattomateriaaliin ja valaistukseen vielä myöhemmin, kun kurkataan, miltä saunamme näyttää.



Yksi tämän kodin parhaita yksityiskohtia on se, että kylpyhuoneesta on suora käynti terassille. Saunasta on helppo hypätä vilvoittelemaan ulkoilmaan ja lasten tomuiset varpaat huuhdella suihkussa. Näin ollen erillistä kurapistettä ei tarvita. Lasinen ovi toimii, koska tontti on suojaisa, mutta kieltämättä talven pimeinä iltoina olemme miettineet, että esimerkiksi sälekaihtimet voisivat suojata näkymään sisälle taloon enemmän. Mitään lopullisesti edes vähän peittävää ratkaisua (kuten huurteinen ikkunakalvo) en halua, sillä tuo maisema ja luonnonvalo ovat vaan niin ihania.

// bathroom

Ei kommentteja