HETKI DESIGN - SISUSTUSTUOTTEITA SUURELLA SYDÄMELLÄ



Yhteistyössä Hetki Design

Tämä kesä on ollut siinä mielessä erilainen ja ihana, että olen saanut elämääni paljon uutta - uusien ihmisten ja tapahtumien lisäksi myös projekteja, joista jälleen yhden pääsen ylpeänä teille esittelemään. Kesäkuussa Raumalla aukaisi ovensa kivijalkamyymälä Hetki Design, jonka tuotevalikoimaan kuuluu pääosin kotimaisten merkkien naisten ja lasten vaatteita  (esimerkiksi Gugguu, Vimma, Papu, Blaa, Uhana Design sekä köyliöläinen Kaino). Ulkomaisia merkkejä edustaa  Mini Rodinin lisäksi Gribstar, jonka vaatteita kukaan muu ei tällä hetkellä jälleenmyy Suomessa. Asusteista löytyy Uhana Designin, Pramean, raumalaisen Muotoiluhuone Tuokion korut sekä Henna Valkaman kauniit rusettipannat.



Lisäksi Hetki Designin valikoimasta löytyy itsesuunniteltuja silikonikoruja, tuttinauhoja sekä sisustustuotteita, joista nyt yhteistyön merkeissä pääsen teille kertomaan. Sain kotiini kuvauslainaan Rauma -aiheisia julisteita ja kortteja sekä vaneritauluja. Yrityksen puuhanaiset Maija ja Terhi arvostavat ekologisuutta, kotimaisuutta sekä ennen kaikkea raumalaisuutta ja sen vuoksi kaikki tuotteet ovat valmistettu juuri Raumalla käsityönä.




Kaupunkiaiheiset printit ovat nykyään kovin suosittuja sisustuksessa. Mietelausekortit ovat Rauman murteella kirjoitettuja ja lausahdukset tuttuja paljasjalkalaisille asukkaille. Osa korttien teksteistä on painettu myös julisteeksi. Niin ikään julisteena löytyy myös raumalaisille tärkeä Kylmäpihlajan majakka sekä asuinalueet kokoava printti, jota näissä kuvissa ei näy. Vanerin käyttö sisustamisessa on yhtä lailla suosittua ja reikäinen vaneritaulu kehiteltiin itse asiassa ensiksi omaan käyttöön. Prototyyppien ja aviomiesten suosiollisella avustuksella siitä jalostui yksilö, joka on mahdollista kiinnittää seinään ja käyttää esimerkiksi niin eteisessä, keittiössä, työhuoneessa kuin lastenhuoneessakin. Seinäkiinnityksen apuvälineet, kaksi vanerilistaa ja pyöreät ympyrät, näkyvät kuvissa ja niiden avulla taulu pysyy tukevasti paikallaan, jotta esimerkiksi takin ripustaminen tappiin on mahdollista. Voit itse koota haluamasi kokoonpanon ja näin ollen mielikuvitus on ainoastaan rajana.



Itse sovitin vaneritaulua koululaisen huoneeseen. Parasta näissä Hetki Designin tuotteissa taitaakin olla se, että ne sopivat osaksi erityyppisiä kodin sisustuksia ja ovat lisäksi vaihtelukelpoisia. Sisustusta on helppo muuttaa olemassa olevien tavaroiden paikkaa vaihtamalla ja näin nopeasti ja helposti saa uutta ilmettä.

// co-operation with Hetki Design. The store is located in Rauma, Finland.

2 kommenttia

  1. Kivan näköisiä tuotteita. Kävin Pitsiviikolla kyseisessä liikkeessä ja mukaani tarttui kaksi Rauma-aiheista taulua, jotka odottavat vielä kehystämistä. Hyvä idea ja mukava lisä muiden Rauma-printtien joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ja hienoa, että yrityksellä on arvot kohdillaan. Pienten täytyy puolustaa pientä. 😊

      Poista