PIENI MUUTOS OLOHUONEESSA



Kaunista sunnuntai huomenta! Täällä on ilmassa hienoista lomalta paluu ahdistusta, sillä neljän viikon loma on nyt ohi ja huomenna koittaa todellinen arki. Mies ei ole lomaillut koko kesänä ja vanhemmalla pojalla alkoi 2. luokka torstaina. Nuoremman pojan päiväkotitaival jatkuu huomenna ja itse palaan siis töihin. Koen nämä loman loppumiset aina vähän kaksijakoisin fiiliksin; töihin on kiva palata, mutta mietityttää syksyn hoppuinen aikataulu. Lasten harrastaminen haukkaa ison osan vapaa-aikaani.


Kuinka se loma sitten sujui? Hyvinhän se, kerron siitä kuitenkin tarkemmin myöhemmin. Tähän väliin ajattelin vilauttaa teille olohuoneen sisustusta. Kesän aikana ei kummoisia muutoksia tapahtunut. Keskityin lähinnä huolehtimaan siitä, että lattiapintaa näkyy paljaiden varpaiden mukana kantamien roskien seasta! Viime viikkosiivouksen lomassa päätin kuitenkin sovittaa mustaa Elloksen Morris -tarjoiluvaunua eri paikkaan, koska entisellä paikallaan se teki sohvaseinästä  raskaan oloisen ja siihen kerääntyi yleensä puhelimen latureita, kännyköitä ja iPad ennemmin kuin jokin kaunis, hyvää mieltä tuova asetelma. Lisäksi tuo nurkka on oikean pölyjen kerääjä, joten voitte kuvitella, miltä musta tarjoiluvaunu näyttää jo muutaman päivän päästä siivoamisesta.



Vaunu löysi paikkansa lopulta ikkunan edestä ja näin sain uuden tason, jonne sijoittaa leikkokukkia ja tehdä asetelmia. Sisustamisen suhteen meillä ei varmasti enää isoja muutoksia nähdä, sillä muutto väliaikaiseen asuntoon rakentamisen ajaksi häämöttää edessä jollakin aikavälillä. Toisaalta nämä tällaiset pienet muutokset ovatkin niitä helppoja ja halpoja mielennostattajia - ja mikä parasta, niitä voi tehdä vaikka joka päivä.

// little changes in the livingroom

Ei kommentteja