RAKASTUNUT RAUMAAN -BLOGGAAJAPÄIVÄ OSA 2

Huomenta pilviseen lauantaiaamupäivään! Nyt on aika jatkaa siitä, mihin viimeksi jäin eli viikko sitten lauantaina toteutuneeseen Rakastunut Raumaan -bloggaajapäivään. Tarkemmin ottaen otetaan suurennuslasin alle yrityskierroksen viimeiset neljä yritystä, sillä aamupäivästä ehdin jo kirjoittaa aiemmin. Löydät postauksen täältä. Kyseessä oli siis meille RAUMAblogien jäsenille suunniteltu yrityskävely. Mukana kaikkiaan oli 10 erilaista yritystä. 


Iloisesta Ihmemaasta matkamme jatkui takaisin mielestäni yhteen Vanhan Rauman todellisista sydämistä, jota Sisustustalo Kodinonneksi kutsutaan. Olen aiemminkin tehnyt sisustussuunnittelija Johanna Närvän luotsaaman monipuolisen sisustukseen ja ompelupalveluihin keskittyvän yrityksen kanssa yhteistyötä, joten paikka oli jo entuudestaan tuttu. Myymälässä poikkeaminen on kuitenkin jo itsessään niin inspiroivaa. Samanlainen tunne kuin lapsella karkkikaupassa! Täältä siirryimme torin toiselle kulmalle aivan yhtä hurmaavaan paikkaan, sillä kukat jos jokin sisutuksen ohella ovat ilo silmälleni. Kukkashop Rosassa pääaiheena olivat kukkakorut. Kauniita yhdistelmiä! Näin huomisen äitienpäivän ollessa ajankohtainen vinkkaan, että Kukkashop Rosasta voit myös tilata kukkalähetyksen. Mikä sen ihanampi tapa kuin yllättää kukilla. 


Seuraavaksi vuorossa oli Kuninkaankadun vastakkaisella puolella sijaitseva Ruokapuoti Lumo. Lumo on todellinen monialan yritys ja mielestäni kaikki tiivistyy sanaan terveys. Olipa kyseessä sitten ruoka-aineet, niiden tekoon tarvittavat välineet, kosmetiikka, ihonhoitotuotteet tai yrityksen järjestämät kurssit, luennot ja koulutukset liittyvät ne kaikki tavalla tai toisella ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Palan tätä maailmaa saimme eteemme raakakaakaojuoman muodossa. Taivaallisen hyvää ja taivaallisen terveellistä! Tämän lauseen jatkoksi tekisi mieli puida enemmänkin omia elämäntapoja ja Lumon omistaja Tero Suhosen pitämää vajaa puolen tunnin luentoa raakakaakaojuoman valmistuksesta, mutta se on jätettävä toiseen kertaan. Mielenkiintoinen maailma - sen sanon. 


Viimeisenä yrityksenä matkallemme oli listattu Wanhan Rauman putiikki Taruliina. Tai oikeammin kaksi yritystä, koska pääsimme ihastelemaan Taruliinassa myynnissä olevia Heidi A. Designin tuotteita. Heidi itse oli kertomassa meille oman tarinansa, miten elämä kuljetti Helsingin ja Italian kautta takaisin Rauman Paroalhoon. Valikoimasta löytyy niin lasten kuin naisten vaatteita sekä myös asiakkaan toiveesta suunnitellut puvut esimerkiksi erilaisiin juhliin. Heidi suunnitteli myös kaksi pukua viime vuoden Linnan juhliin. 


Suurin hypetys bloggaajapäivää kohtaan on jo hieman laantunut, mutta vieläkin voin vain ihmetellä, miten hienoja ja ainutlaatuisia yritys- ja henkilötarinoita kaupunkiimme mahtuu. Ollaan yhdessä ylpeitä kaupungistamme. 

Ei kommentteja