JOULULAHJAKSI LEUANVETOTANKO


Kaupallisessa yhteistyössä Suomen Voimistelutuote.

Tapahtuipa kodissamme ennen joulua. Lapsi ilmoittaa, että hän haluaa joululahjaksi leuanvetotangon. Ensimmäisenä mielikuvana näen mustan metallisen viritelmän, joka roikkuu oven karmin yläreunasta tai pingotetaan karmien väliin. Seuraavaksi ajattelen, kuinka koulupäivän jälkeen pojat temppuilevat keskenään tangolla ja vähintään yhden pojan pää kopsahtaa lujaa lattiaan, kun tanko tipahtaa alas. Aavistuksen pelonsekaisinkin tuntein istuin illan päätteeksi sohvalle ja huokaisin, kun Google -haku tuotti yhden täysosuman. Silmiini osui Suomen Voimistelutuotteen valkoinen puinen leuanvetotanko.


Ja eipä aikaakaan, kun yhteistyön tuloksena sain kyseisen leuanvetotangon meille kotiin. Tämä kotimainen tanko on valmistettu siis kokonaan puusta ja ovaalin muotonsa ansiosta käden ote pitää paremmin. Luonnollisesti esteetikon silmää miellyttää valkoinen väri, jolloin tanko sulautuu osaksi muuta sisustusta melko huomaamatta. Kannakkeet, joiden varaan tanko lasketaan, ovat myös valkoiset ja tanko on helppo napata pois aina silloin kun sitä ei tarvita. Nyt, kun tanko on ollut päivittäin käytössä, voin sitä lämpimästä suositella myös muille lapsiperheille. Uskallan huoletta antaa lasten siinä leikkiä, kun ei tarvitse pelätä turvallisuuden puolesta. Toki vauhdin yltyessä kuhmuilta ei vältytä, mutta eipä tarvitse pelätä, että tanko putoaisi niskaan. 

4 kommenttia

  1. Meillä kans tuota kinuttu, mutten ole ainakaan vielä sortunut ostamaan. Tämä onkin kivan näköinen ja ei vie liikaa huomiota. Tuo on kyllä hyvää treeniä. Torstaisin aina gross tunnin jälkeen kaverin kanssa jäämme vetämään leukoja, nyt saanut 5 kol ja ennätys on 10 leukaa. Tullut kyllä 5 kiloa painoa lisää . ) On kyllä sellainen laji, että pitäsi treenata useammin kuin kerran viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tätä kyllä lämpimästi. Itse ainakin arvostan turvallisuutta, kun lapset näiden kanssa touhuavat, ulkonäkö tulee sitten kaupanpäälle! :) Ja juu hyvää treeniä tämä kyllä on!

      Poista
  2. 66,80€ posteineen, kyllä on suolainen hinta muutamasta palasta muotoiltua koivupuuta. Jos itse tekee niin eipä montaa euroa maksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      No tottahan tuokin on, onhan siinä hintaa. Toisaalta itse en ole ainakaan niin kätevä käsistäni, että voisin tuollaisen itse tehdä. Sen vuoksi mielelläni tuen suomalaista käsityötä.

      Poista