STRING-TYÖPISTE KOULULAISELLE




Yhteistyössä Sisustustalo Kodinonni. Tuotteesta on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.


Huh, mikä alkusyksy ollut täällä. Kuulumisiin tarkemmin myöhemmin, sillä nyt asiaa lastenhuoneista. Lastenhuoneiden sisustuksen päivittäminen tuli ajankohtaiseksi tänä syksynä, koska nuorimmainen pojista aloitti myös koulutiensä esikoulussa, siinä missä isoveli aloitti urakkansa kolmannella luokalla. Aikanaan isommankin pojan huone remontoitiin koululaiselle sopivaksi juuri eskarivuonna ja en halunnut tehdä tässä asiassa poikkeusta. Meillä koittaa muutto keväällä tästä kodista, joten moni varmasti miettii, että miksi nyt satsata remontointiin. Itse ajattelen tässä kohdin lapsia. On mielestäni tärkeää luoda lapsille pysyvyyden tunnetta ja sitä, että heidän toiveitaan kuunnellaan. Uuden kodin rakentaminen kun ei varsinaisesti ole heidän unelmansa. 


Muutostyöt alkoivat isomman pojan huoneesta, joka nyt enemmän viihtyy koulupöytänsä ääressä verrattuna eskarilaiseen. Isomman huoneeseensa hankittiin aikanaan Ikeasta pukkijalat ja niiden päälle pöytälevy. Nyt tämä hieman heppoinen, mutta erinomaisesti virkansa ajanut yhdistelmä sai siirtyä nuoremman pojan huoneeseen ja isommalle hankittiin uusi pöytä. Pyörittelin aikani erilaisia pöytiä mielessäni, mutta oikeastaan aina päädyin ajatuksissani Stringin työpisteeseen. Se vain yksinkertaisesti täyttää parhaiten kriteerit. Työpiste on muokattavissa myöhemminkin tarpeita vastaavaksi, ja voimme siirtää sen esimerkiksi meidän aikuisten käyttöön, jos sellainen tarve joskus tulevaisuudessa koittaa. Lisäksi hylly pöytälevyineen on ajaton, vankka mutta kevyt olemukseltaan Lisäksi siinä on mukavasti avointa säilytystilaa.


Työpiste hankittiin kätevästi raumalaisesta Sisustustalo Kodinonnesta. Siihen on oikeastaan kolme syytä. Olisin saanut hyllykön tilattua nettikaupastakin, mutta koen, että tässä kohtaa oli kiva pyöritellä ajatuksia jonkun kanssa siitä, millainen kokonaisuus väreineen ja moduuleineen tilaan sopii. Toiseksi sain takuuvarmasti ne osat, mitä tarvitsen eikä minun tarvinnut arpoa itse, mikä osa kuuluu ja mihin. Kolmantena pointtina tulee se, että nykypäivänä on tärkeää kannattaa kivijalkakauppoja, kun iso osa ostosten tekemisestä on siirtynyt verkkokauppoihin. Uskon, että rahallinen hyöty ja ostamisen helppous on se, mikä ajaa ihmiset ostamaan netistä. Tässä kohdin rahallista hyötyä ei ollut ja luulen, että hyödyin jopa enemmän siitä, että kävin itse paikan päällä kaupassa. 

// Some changes in our older boy's room. We got him a new String Furniture desk. 

8 kommenttia

 1. Täällä myös String koululaisten koulupöytänä. Ajaton ja muunneltava, löytää varmasti aina paikkansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että teillä on myös tuota samaa sarjaa. Kommenttiasi lukiessani tajusin, että yksi hylly jäi vielä käyttämättä, joten tuo muuhun tavalliseksi seinähyllyksikin. Mutta siis todellakin nappivalinta!

   Poista
 2. Hyvä ostos ja peukutan ajatukselle kivijalkamyymälöiden kannattamisesta! Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näinä päivinä täytyisi aina, kun mahdollista sijoittaa rahansa kivijalkaliikkeiden tarjontaan. Toisaalta ymmärrän ihmisten verkko-ostoskäyttäytymisen, sillä harrastan sitä usein itsekin. Melkein yhtä usein pyrin silti asioimaan myös kivijalassa. Mukavia syyspäiviä myös sinne ja hei ensi viikolla taidetaan nähdäkin!

   Poista
 3. Jos tuntuu siltä, että ette halua tuota uuteen taloon, sen voi varmasti jättää seuraavalle asukkaalle 😁

  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihan varmasti uusi huoneenhaltijakin hyväksyisi tuon! Lupaan palata asiaan lähempänä jos näin kävisi. :D

   Poista
 4. Kiva kompahti kokonaisuus ja kauhean vähän tavaraa lapsella pöydällä tai hyllyillä!

  Meillä koululaisen huone on aika iso ja koska oli mahdollista, hankittiin aikoinaan eskarilaiselle isompi pöytä. Mahtui vaikka kaksi lasta vierekkäin piirtämään. Edelleen kuuden vuoden jälkeen sama Ikean valkoinen pöytä ajaa asiansa. Jo useamman vuoden ajan sen alla on ollut Muuramen Kolmonen-lipasto (ajatuksella voi käyttää tarvittaessa joskus muuallakin kodissa), jotta sekalaista tavaraa saa säilytykseen piiloon (järjestys ja sitä vaativat avohyllyt ei ole oikein meidän perheen vahvuus).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, ei nuo hyllyt aina noin tyhjät ole. Kuvia varten lähinnä stailattu. Yleensä sieltä löytyy myös koulukirjat, lukujärjestykset ja puheterapian ohjeet.

   Nuo Muuramen kolmoset ovat ihan loistavia! Ja Ikean tuotteetkin. Meille taisi sattua vaan jokin sunnuntaiversio, koska pukkijalat eivät ole aivan vakaat. Erilaisilla viritelmillä siitä on kuitenkin saatu ihan toimiva ja käyttöä kestävä kokonaisuus.

   Poista