SISUSTUSHAAVEITA 2018


Bloggaajaporukkamme kesken kiertää kuukausittainen haaste, jonka takaa näin tammikuussa löytyy Coffee Table Diary -blogin Giselda. Tällä kertaa kerromme sisustussuunnitelmista vuodelle 2018. Tästä aiheesta minun oli alun perinkin tarkoitus kirjoittaa, joten tartutaanpa siihen nyt sitten näin haasteen muodossa. Omat haaveeni ovat varsin konkreettisia ja toteutettavissa olevia, mutta katsotaan, kuinka moni näistä oikeasti sitten toteutuu.


Eskarilaisen huone - Tuntuu vielä kaukaiselta ajatukselta, mutta meillä todentotta on ensi syksynä myös toinen koulutiensä aloittava lapsi, kun nuorempi pojistamme aloittaa esikoulun. Aikanaan esikoisen huone sisustettiin myös uudelleen eskaria edeltävänä kesänä ja nyt vuorossa on sitten nuorimmaisen huone. Uusi sänky ja jonkinlainen koulupöytä ovat hankittavien asioiden listalla. String -koulupöytäkokonaisuus olisi aivan ihana, mutta toisaalta huoneesta löytyy jo Stirng pocket hylly. Onneksi muitakin kauniita vaihtoehtoja löytyy. Sängyksi ajattelin tavallista runkopatjaa esikoisen tapaan, mutta jokin rungollinen sänky taitaa viedä voiton.


Olohuone - Viime aikoina olen alkanut haaveilla uudesta matosta. Minulla on vahva visio uuden kodin olohuoneen sisustuksesta, ja haluaisin viedä sitä suunnitelmaa jo eteenpäin, vaikka tässä kodissa asummekin. Täydellisen harmaa, matalanukkainen, eläväpintainen matto on haaveissa -  mutta jokin muu kuin VM-Carpetin Hattara. Se lienee blogien suosituin matto tällä hetkellä, joten mielelläni näkisin meillä jotakin muuta. Lisäksi mielessäni kummittelee uusi sohva! Sellaista meille ei kuitenkaan tähän kotiin tule, uuteen kotiin sen sijaan kyllä. Nykyisen sohvan olen suunnitellut sijoittavani uudessa kodissa yläkertaan, jolloin alakertaan tarvitaan uusi. Muutama potentiaalinen vaihtoehto on mielessä, mutta sillä välin ajattelin, että olisivatko valkoiset päälliset nykyisen sohvan ilmeenkohottaja ja sitä myötä saisin myös sitä toivottua muutosta olohuoneeseen. 


Uusi tuoli - Vanhempi poika tarvitsee hyvän koulupöydän tuolin, sillä sitä virkaa ajaa tällä hetkellä Ikean jakkara. Myös ruokapöydän ympärillä näkisin yhden tuolin lisää tai sitten meidän makuuhuoneessamme. Vahvimpina ehdokkaina hankintalistalla ovat tällä hetkellä Muurahainen (valkoisena?)  ja käsinojallinen Thonet valkoisena. Ihanissa tuoleissa on se hyvä puoli, että niiden paikkoja vaihtamalla saa sisustukseen helposti muunneltavuutta. 

Nämä taitavat olla ne isoimmat haaveet tälle vuotta. Lisäksi mielessäni on muutamia muitakin toiveita, kuten vaikkapa marmoritarjotin eteiseen ja ihana Klongin Gloria -kynttelikkö. Niin ja kehystää tuo lähes vuoden päivät tasolla majaillut Paris -juliste! Millaisia haaveita sinulla on tälle vuodelle?

// some interior dreams for this year

3 kommenttia

 1. Kivoja sisustushaaveita! Minulla ei tällä hetkellä taida olla mitään suurempia haaveita, mutta olen varma että niitä kyllä tulee vielä vastaan. :D Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! :) No varmasti tulee. Yleensä kevät on sellaista aikaa, että tekee mieli uudistaa kodin ilmettä. Haaveita siis odotellessa.

   Poista
 2. Hei, tosi kiva kun osallistuit! Ihania haaveita. <3 Suloinen projekti tuo eskarilaisen huoneen sisustus, tuollaisista sen nopean ajan kulun aina muistaa. Ymmärrän hyvin myös että jokin muu kuin Hattara-matto voi viehättää, sen verran yleinen matto on (ja meiltäkin löytyy!).

  VastaaPoista