YSTÄVÄ -TUOLIN UUSI PÄÄLLINEN KODINONNESTA


Toteutettu yhteistyössä Sisustustalo Kodinonnen kanssa.

Kesän aikana kotona sisustaminen on jäänyt melko vähälle, mutta yksi kaivattu muutos on tapahtunut. Eteisen sisustus alkaa viimein hahmottua, kun säilytyskalusteen vaihdoksen myötä myös Valantin Ystävä -tuoli on saanut uuden päällisen. Alusta alkaen oli selvää, että käännyn tässä asiassa raumalaisen Sisustustalo Kodinonnen puoleen, sillä tiesin saavani sieltä kaikki palvelut saman katon alta: suunnitteluapua sekä itse päällisen ompelun.


Kankaan valinta ei ollut mikään helppo ratkaisu, koska ihania vaihtoehtoja oli tarjolla vaikka kuinka paljon. Kodinonnen henkilökunta tarttui haasteeseen ja etsi kankaita kanssani, jotka sopivat tuoliini ja omiin visioihini. Kävimme läpi laajaa huonekalukangasvalikoimaa ja kannoin niitä kotiini sovitukseen, jotta näkisin kankaat oikeassa valossa ja osana sisustustamme. Ompelimotoiminta Kodinonnessa on alkanut jo itse asiassa vuonna 1993 Johanna Närvän johdolla. Nykyään puuhanaisina toimivat Tuula ja Katinka ja työnjälki on kyllä todella huolellista. Ompelimossa valmistuvat verhot, tyynyt, päiväpeitteet ja esimerkiksi nämä tällaiset pienet irtohuput.


Kankaaksi valikoitui lopulta Lauritzonin Morris, väri 7567. Ihastuin erityisesti tuohon samettiseen, eläväiseen pintaan, ja harmaa värinä sointuu helposti osaksi muuta sisutusta. Olisin kovasti halunnut yllättää ja valita jotakin räväkkää, mutta lopulta päädyin kuitenkin turvalliseen ja ajattomaan valintaan. Uuden kodin rakentaminen etenee rauhallisessa aikataulussa ja näin ollen halusin aikaa kestävän kankaan. Tässä sen jälleen näkee, kuinka pienellä asialla voi olla koko tilan kannalta iso merkitys.

Tuotteesta on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia

  1. Onpa kaunis tuoli ja kauniin kankaan valitsit siihen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin kovasti ja tämä on sellainen, joka varmasti sopii sitten tulevankin kodin sisustukseen.

      Poista