HERÄTYS

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014Ajattelin, että perinteisen kukkakuvin herätän blogia eloon kevätunilta, mutta laitetaanpa sittenkin muutama kuva olohuoneesta. Sata ja tuhat syytä, miksi blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta jospa nyt tiivistettäisiin tahtia.
 
Vieläkään ei ole talon myymisen suhteen suuria uutisia kerrottavana, vaikka jotakin edistystä kuitenkin. Ja koska taloa ei ole myyty, seisoo myös uuden rakentaminen paikallaan. Rakennuslupa on seuraava prosessi, kunhan saamme lupakuvat Kastellilta. Se tapahtuu mahdollisesti ensi viikolla.
 
Viime viikonlopun pyhät otettiin täällä vastaan ilolla. Paljon lepoa, terassin kevätilmeen kohennusta, ikkunanpesua(!), lasten kanssa pelaamista ja pääsiäisherkkuja. Nämä rikkinäiset neljän päivän viikot ovat kalenteriorientoituneelle henkilölle yhtä sekamelskaa, mutta eiköhän se siitä. Muussa tapauksessa näihin viikkoihin voisi tottua!
 
Edelleen kuvien asetelmat eivät saa olla rauhassa paikoillaan. Eräs tomera 2-vuotias keksii koriste-esineille paljon parempaa käyttöä. Meneehän se kynttilä vaikka sählymailasta. Kaikki aikanaan.
 
// Pictures of our livingroom. I've had troubles finding the time for blogging, but hopefully now it'll change.

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti pääsette pian toimiin, se odotus oli kyllä aika kuluttavaa.

    VastaaPoista
  2. Sitä täälläkin toivotaan, odottavan aika on pitkä. Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |