ESIMAKUA

lauantai 7. kesäkuuta 2014


Tässä pieni maistiainen siitä, millaisen vuokra-kodin onnistuimme löytämään. Meinasimme jo ilmoituksen perusteella luopua toivosta, sillä ilmoituksessa kerrottiin, että asuntoon ei oteta mielellään lapsiperhettä. Päätimme kuitenkin kokeilla kepillä jäätä ja kuinka ollakaan saimme myöntävän vastauksen. Kyseessä on 60 neliöinen rivitalokaksio, joka on valmistunut viime vuonna ja olemme ensimmäiset vuokralaiset.
 
Vuokraoikeus alkoi jo tämän kuun alussa ja on huomattavasti mukavampi tyhjentää tätä nykyistä kotia hiljalleen kuin yhdessä viikonlopussa. Ja tavaraa riittää, vaikka mielestäni en haali ympärilleni yhtään mitään turhaa. Varastoa meidän ei onneksi tarvinnut vuokrata, sillä avuliaat isovanhempamme ottavat ylimääräiset huonekalut ja tavarat säilöön vuokra-asumisen ajaksi.
 
// moving to a new home

2 kommenttia :

  1. Mä en ole pitkiin aikoihin lueskellut blogeja ja kun tänne tulin, niin eihän koko blogia tunnistanut samaksi, siis ulkonäöltä. Onneksi sun kuva oli tuttu ja turvallinen. :D
    Ihana kuulla, että siellä asiat ratkesivat, väliaikainen koti löytyi ja uusi talo alkaa rakentumaan. Ihanaa seurata tätä teidän projektia (siis jos kerkeät/jaksat kaiken tuon keskellä vielä tänne kirjoittaa). :)
    Tsemppiä hirmuisesti! <3

    VastaaPoista
  2. Heh, kiva kuulla Image. Muutama muutos vielä mielessä, mutta ajan kanssa sitten. Tuppaa tuo mieli muuttumaan turhan usein. :) Ja varmasti kirjoitan, on tähän bloggaamiseen kuitenkin sen verran koukussa! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |