SUORITTAJAN OIVALLUKSIA JA ARVONNAN VOITTAJA

Viikonloppu kääntyi yhtä nopeasti sunnuntai-iltaan kuin alkoikin. Olen yleensä nämä sunnuntain tunnit käyttänyt liikkumiseen ja itsestäni huolta pitämiseen. Omatunto jo hiukan kolkutteli, kun valitsin seurakseni lenkkikenkien sijaan läppärin, mutta yhtä kaikki hyvän fiiliksen tämäkin tuo.


Olen tässä alkuvuonna pyöritellyt mielessäni ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia usemmaltakin kantilta. Suurelta osin tämä juontaa juurensa varmasti työstä, sillä ihan näinä viikkoina saan valmiiksi kivunhoidon erikoistumiskoulutuksen. Jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi (sarkasmia), saan toivon mukaan jatkaa opintoja psykofyysisellä puolella vielä tässä kevään aikana. Koulutuksen myötä olen oppinut, että pitäisi keskittyä oikeasti niihin asioihin, jotka tekevät onnelliseksi ja joiden tekeminen tuo iloa sekä niihin ihmisiin, joiden seurasta nautit. Näillä asioilla on fysiologisestikin iso merkitys!


Suorittaja -minältäni on kestänyt yllättävän kauan oivaltaa, että aina ei täydy olla tekemässä jotakin. On siis sallittua vetäytyä sohvalle katsomaan lempi tv-ohjelmaa silloin kuin se on mahdollista tai laittaa se pyykkikone vasta huomenna päälle. Aina ei tarvitse imuroida listojen päällisiä ja pölyt voi hyvin jollakin viikkoa jättää pyyhkimättä. Olen oppinut ymmärtämään, että siitä ei saa sulkaa hattuun, kun on päivän päätteeksi niin puhki, että ei jaksa edes pestä hampaita. Keneltäkään ei ole pois jos välillä vähän oikaisee.


Olen tietoisesti tänä vuonna lisännyt liikuntaa. Oma aika on töiden, opiskeluiden ja perhe-elämän kannalta kortilla, mutta ne kerrat, kun siihen mahdollisuus tarjoutuu käytän yleensä hyväksi. Viikoittainen juoksulenkki on mielen toiminnalle elinehto, mutta olen huomannut, että yksi kuntosalikerta ja venyttely alkavat nekin tuntua tärkeiltä. Aina ei tarvitse tulla edes hiki, että olo tuntuisi liikunnan jälkeen paremmalta.


Ja sitten: Sodastream -arvonta on päättynyt. En suinkaan unohtanut asiaa, mutta en vain aiemmin joutanut tänne kertomaan teille voittajaa. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Ellen. Olen laittanut sinulle sähköpostia asiasta. Onnea voittajalle!

Ei kommentteja