Entre kodin kaunein kohta

tiistai 2. lokakuuta 2012

Vihdoin ja viimein mieheni ehti viime viikonloppuna asentaa paikoilleen Etolasta ostetun korkeakiiltovalkoisen kenkäkaapin. Mainitsin tässä taannoin, että erään maalauspainotteisen viikonlopun päätteeksi oli tarkoitus piipahtaa Etolassa. Aivan silloin kaappia en kuitenkaan matkaani saanut, koska sitä ei ollut varastossa. No aikaa otti myös itse kokoaminen. Mieheni tuumasi muutamaankin otteeseen, että jopa Ikean kalusteet ovat helpompia koota kuin tämä kyseinen kaappi. Ja kieltämättä kaappi oli pakko kiinnittää seinään, niin heppoisen oloisesti se tuntui kasassa pysyvän.

                  

Kaappi asennettiin eteiseen (tai entreen kuten pohjapiirrokseen on merkitty), pääovesta katsottuna vasemmalle. Tilasta löytyy myös naulakko lasten ja vieraiden takeille sekä lastenvaunut ja kaksi tuolia. Ylemmässä kuvassa vilahtaa myös Clas Ohlsonilta löytynyt kori, joka on näkynyt useamman sisustusblogin kuvissa. Itselläni innostuksen takaa löytyy kuitenkin asuntomessujen Aeroc kivitalo Louhen kuraeteinen, jossa vastaavanlaista koria oli käytetty harrastusvälineiden säilyttämiseen. Harmikseni en löytänyt kuvaa omista kansioista tai asuntomessujen sivuilta. Meillä koriin päätyi lastenvaunujen jalkapeittoja, turvakaaria ja sadesuojia.
 

Kaapin päälle asettelin kaksi kiveä ja Iittalan pienen Aalto-maljan. Home -kyltin kiikutin bestå -kaappien päältä. Ja voi miten tykkään tuosta entren siistitystä ilmeestä. Tai ainakin siistimmästä ilmeestä. Lastenvaunut, vanhat tuolit ja vaatehuoneen liukuoven listattomat reunat aavistuksen häiritsevät feng shui -tunnelmaa, mutta kestetään toistaiseksi. :)


Tällä hetkellä tämä on myös kotimme kaunein kohta mielestäni. Jälleen yksi sisustuskuvahaaveen kohta täytetty.
Leppoisaa illan jatkoa!


1 kommentti :

  1. Kivan näköistä! :) Ja blogissani on muuten tunnustus sulle!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |