Ideoita poikien huoneeseen kaivataan

torstai 4. lokakuuta 2012


Pyörin eilen asuntomessujen sivuilla etsien vinkkejä poikien huoneiden sisustukseen. Sisun huone on tällä hetkellä yhtä sekamelskaa ja ajattelin, että kai sitä olisi korkea aika alkaa tehdä asialle jotakin, vaikka Herra itse ei siellä vielä toviin tulekaan aikaa viettämään. :) (kuvat täältä)
Ongelmana tässä on se, että itseäni ei huvittaisi ostaa jotakin ainoastaan lelujen säilytykseen tarkoitettua lipastoa. Tämä ajatus sen vuoksi, että isomman pojan huoneeseen tarvitsee muutaman vuoden sisään viimeistään tehdä tilaa koulupöydälle, jolloin jälleen joudutaan tekemään huonekalumuutoksia. Niinpä tässä olenkin viritellyt ajatusta, että Maxin huoneeseen ostettaisiin jo nyt jonkinlainen pöytä ja tuoli/tuoleja ja Maxin huoneessa oleva Ikean Trofast -säilytyskokonaisuus siirtyisi Sisun huoneeseen.
Kovasti mieleni tekisi jo sijoittaa johonkin kestävään ratkaisuun eli toisien sanoen "lopulliseen" koulupöytään, mutta tässä kohdin se ei ehkä palvele sitä, mitä Max nyt huoneeltaan kaipaa. Tai ainakin se pitäisi olla jokin sellainen pöytä-laatikosto yhdistelmä, johon saisi ostettua sitten sokkelin/jalat myöhemmin, että pöytäkorkeus nousee. Ja luonnollisesti ensimmäisenä mieleen tulee Muuramen Kolmoset ja Ällä -taso.
Vähän kuitenkin tuntuu siltä, että vielä en ole sitä lopullista ratkaisua koulupöydän suhteen valmis tekemään, joten Muurame saa toistaikseksi jäädä. Ja ehkäpä Maxillakin on siinä kohtaa mielipiteensä sanottavana. Niinpä mielessä on pyörinyt Ikean Mammut -sarjan jakkarat ja tuolit, jotka voisi sitten siirtää myöhemmin Sisun huoneeseen, kun on aika ostaa Maxin huoneeseen kunnon pöytä. Tetysti sitä voisi yrittää kyhätä yllä olevassa kuvan mukaista ratkaisua myös. Valkoinen taso ja tuollaiset kolmiojalat.
Tuleeko teillä mieleen jotakin muita pöytäratkaisuja? Tai mistä tuollaisia kolmion mallisia jalkoja voisi alkaa metsästää?
Iloista torstaita!

2 kommenttia :

 1. Oon muutaman kerran käynyt blogiasi lukemassa ja nyt liityin lukijaksikin. Tykkään.
  Meillä aikoinaan isommalle tytölle ostettiin lasten pieni pöytä ja tuolit. Myöhemmin ne siirtyi kuopuksen huoneeseen ja nyt eskarilaisella koulupöytä. Minun vanhempien luona tytöillä on oma huone. Sinne on ostettu ikeasta taso ja jalat. Siinä lou lou Ghost-lastentuolit. Myöhemmin pöytään voi ostaa pidemmät jalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :)

   Ja kiitos tuosta vinkistä! Eli pitääpä alkaa tutkia Ikean valikoimaa. Jotenkin on kypsynyt ajatusta matalasta tasosta ja jaloista ja sitten jostakin ihanasta tuolista. Kiitos vinkistä!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |