Muutama jouluinen muisto

torstai 27. joulukuuta 2012

Niin se vain joulukin vierähti ja saa kääntää katseet kohti uutta vuotta. Aika kuluu käsittämättömän nopeaan. Tällaiselle valon lapselle se on kuitenkin tässä kohdin hyvä asia. Odotan jo kovin lumien sulamista ja kevään tuloa, vaikka se tuokin jälleen muutoksia tullessaan. Sisukin aloittaa päiväkotiuransa.
Meidän joulu oli ihana - rentoa yhdessäoloa tärkeiden ihmisten kanssa sekä hyvää ruokaa. Eipä sitä oikein muuta kaipaa. Kamerasta loppui harmikseni akku heti alkumetreillä, joten kahta kuvaa enempää en saanut ikuistettua.

Tänään viipotin alennusmyynneissä, mutta loput jäljellä olevat tämän vuoden päivät ajattelin pyhittää lapsille. Tiedossa ainakin uimahallireissu, luistelua, pulkkamäkeä sekä häät kuun viimeisenä päivänä.
Viime vuonna kävimme mieheni kanssa joulunalla New Yorkissa. Tässä on yksi sellainen kuva reissulta, jonka haluan ikuistaa myös tänne blogin puolelle. Siinä kaupunki, jonne haluan vielä palata.
Mukavia välipäiviä!

2 kommenttia :

 1. Meilläkin oli oikein ihana Joulu. Tapanina kävimme vanhempieni luona Raumalla, mutta muuten olimme kotona ja olen iloinnut vapaapäivistä. Alkava ja seuraava viikko ovat vielä vapaata ja vasta 14.1. menen töihin.

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2013.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vapaat ovat olleet kyllä aikamoista arjen luksusta. Hyvää Uutta Vuotta myös sulle! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |