Vuosi 2012/ Year 2012

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pian on aika sanoa hei heit menneelle vuodelle, joka on ollut erittäin muistorikas. Monia ihania asioita on tapahtunut, joskin mahtuu joukkoon niitä ei niin ihania muistojakin. Silti kaikkinensa, tunnen olevani onnellinen näin vuoden toiseksi viimeisenä päivänä.
Alkuvuosi vietettiin tiiviisti rakennuksella. Tammikuussa olin kuudennella kuulla raskaana ja töiden ohella tehtiin pintamateriaalivalintoja. Tammikuussa valettiin takka ja Max toimi isänsä ahkerana apupoikana.
Helmikuussa jäin äitiyslomalle ja edelleen kiihtyvällä tahdilla hoidin kaikennäköiset juoksevat asiat. Haalittiin apujoukkoja, koska muutto lähestyi kovaa vauhtia.


 Maaliskuun lopulla päästiin vihdoin muuttamaan, aikataulussa ihme kyllä. Muuttoviikolla sairastettiin koko perhe vatsatauti, minä viimeisenä, kaksi päivää ennen laskettua aikaa. Lopputarkastus tehtiin torstaina, ja perjantaina kannettiin ensimmäiset tavarat sisään. (Harmi vain, tuosta ajasta ei ole yhtään kuvaa.)
Huhtikuussa alettiin jännittämään uuden tulokkaan saapumista. Viime tingassa tein Ikean reissun. Hetkellisesti talo unohtui.


 Toukokuussa vietettiin ristiäisiä ja käytiin tapaamassa Katti Matikaista.


Kesäkuussa käytiin laivaristeilyllä ja alkoi maalausurakka. 

 Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu vierähti Keski-Suomessa ja blogin kirjoittaminen alkoi. Tässä kuussa sain kuulla, että työsopimustani ei tulla jatkamaan äitiysloman jälkeen. Kesälomareissu tehtiin Puuhamaahan ja asuntomessuille.

Elokuussa jatkettiin talon ulkotöiden tekoa ja nautittiin kolean kesän viimeisistä aurinkoisista päivistä.

 Syyskuu keskityttiin autokatokseen.
Lokakuussa saapui sateinen syksy. Autokatos valmistui ja saatiin puut suojaan. Satoi ensilumi.
Marraskuussa vietettiin Maxin 3-vuotis synttäreitä ja käytiin katsomassa dinosauruksia Helsingissä. Reissusta riittää vieläkin juttua. Piipahdettiin myös Tukholmassa.
 Joulukuu alkoi vahdin vaihdolla. Mies jäi kotiin poikien kanssa ja minä suuntasin uuden työn pariin. Alettiin odottaa joulua.
Ja nyt uuden vuoden kynnyksellä toivon, että vuosi 2013 tulee olemaan yhtä upea kuin tämä vuosi oli. :)

2 kommenttia :

  1. Aika paljon saitte mahtumaan yhteen vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä yhteenvetoa kirjoittaessa tajusin saman itsekin. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |