TERVEISET UUDESTA KODISTA

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Tuntuu, että viimeisen blogikirjoituksen jälkeen on kuljettu yhden pyhiinvaelluksen pituinen matka tähän hetkeen. Taustalla kuuluu pyykinpesukoneen hurina ja lasten kuiskauksia ennen nukahtamista. Mies surffailee nettiauton sivuilla. Aika tavallinen hetki siis.

 
Monta kommellusta koettiin edellisellä viikolla ennen muuttoa ja sama tahti tuntui jatkuvan, kun vihdoin viimeisen kerran vuokrakodin oven suljin. Ensimmäinen ilta uudessa kodissa alkoi mukavasti nuorimman pojan jatkaessa oksennustautikierrettä. Pääsiäisenä oli sitten meidän aikuisten vuoro, mutta onneksi tauti oli paljon maltillisempi ja jotakin konkreettista kotona saatiin silti aikaan. Tähän väliin on ehditty myös juhlia nuorimman pojan 3-vuotis synttärit ja tämä viikko vierähti itseltäni Helsingissä opiskeluiden parissa. Ensi viikko onkin sitten jo viimeinen ja ensi perjantaina valmistun NDT-terapeutiksi!

 
Suurin kompastuskivi blogin kirjoittamisen suhteen oli kuitenkin nettiyhteysongelmat. Läppärinkin passitin jo huoltoon, kun oma ongelmanratkaisukyky ei riittänyt. Lopulta syyksi paljastui niinkin idioottimainen vika kuin että internetyhteyttä ei oltu ikinä edes tilattu tähän osoitteeseen. Siinä kohtaa, kun kyhjötimme paikallisen ATK-Antin työntekijän kanssa teknisessä tilassa etsien vikaa ongelmiin perjantaina klo 15:30 ja palveluntarjoajan asiakaspalvelu ilmoittaa, että teillä ei ole voimassa olevaa sopimusta, ei voinut kuin nauraa! Onneksi työparini tässä asiassa oli erittäin ymmärtäväinen ja lohdutti, että sattuu tätä muillekin.
 
No mutta kuvituksena kaksi kuvaa uuden kotimme yksityiskohdista. Suuret linjaukset vaativat vielä hiontaa, mutta se on jo toinen tarina. Ihana huomata, että teitä on käynyt täällä hiljaiselon aikanakin ja uusia lukijoitakin on liittynyt mukaan! Lämpimästi tervetuloa blogiin ja sitä kautta meidän uuteen kotiin.

6 kommenttia :

 1. Elämässä sattuu ja tapahtuu, ei tämä muuten olisi elämää :D. Onnea uuteen kotiin ja valmistumisen johdosta. Olet kyllä melkoinen nainen, kun olet pystynyt selviämään kunnialla läpi rakennusprojektista ja opiskelusta. Ehdit vielä pelaamaan sitä ringetteäkin. Huh, huh! Hatun nostonarvoinen suoritus!!! Jään odottamaan uuden kodin esittelyä vähän laajemmilla kuvilla...sitten aikanaan. Mukavaa kevään jatkoa!! T: Satu (Satuelämääblogin takaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! :) Olihan se aika haipakkaa varsinkin tuo maaliskuu. Ensi viikosta elämä rauhoittuu aika tavalla, ja se on kyllä kiva juttu. Aikaa lapsille ja valokuvauksellekin enemmän! ;)

   Poista
 2. Ihana blogi jonka sattumoisin löysin 😊 jään ehdottomasti lukijaksi. Sitten kun ehdit niin laitahan kuvia valmiista keittiöstä. Meille tulossa samanlainen keittiö kuin teillä alkuperäissuunnitelmissa joten olisi mukava nähdä teidän nykyinenkin ratkaisu! Mukavaa wappua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löysit tänne. :) Laitan toiveen korvan taakse, ihan varmasti jossakin vaiheessa kurkataan keittiöönkin!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |