YKSI TOTEUTUNUT UNELMA

lauantai 25. huhtikuuta 2015

 
Eilinen oli merkityksellinen päivä, kun 18 uutta NDT, Bobath -terapeuttia saivat todistuksensa Helsingissä. Itselleni se merkitsi yhtä toteutunutta unelmaa. En osannut yhtään aavistaa, kuinka paljon työtä opintojen loppuun vieminen vaatisikaan ja sen vuoksi päällimmäisinä tunteina on onni, mutta myös helpotus ja väsymys. Puhumattakaan siitä, kuinka suuren vastuun tuo nimike tuo tulleessaan. Mutta siihen haasteeseen tartun kuitenkin innolla ja suurella odotuksella.
 
Tämä päivä on kulunut enimmäkseen huilatessa ja toipuessa viimeisestä kurssiviikosta. Kodissa ei ole juuri tapahtunut mitään kuluneiden viikkojen aikana, paitsi keittiön kaappien puuttuvat vetimet mies oli asentanut. Kieltämättä nyt olen niiden kiireettömien arkivapaailtojen tarpeessa ja katsotaan näitä kotihommiakin ajan kanssa. Keskeneräisyys ärsyttää suuresti, mutta juuri nyt en jaksa välittää. Huomenna olen todennäköisesti jo toista mieltä! Leppoisaa lauantai-iltaa sinnekin!

2 kommenttia :

  1. Onnea onnea! Hieno juttu ja todella tärkeä nimike :) taidetaan olla samalla alalla ;) tuo on minunkin haave, ehkä siis joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mukava uutinen, että ollaan samalla alalla! Ehdottomasti kannattaa tuo koulu käydä. Sanat ei riitä kuvamaan kaikkea sitä, mitä koulutukselta sain! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |