JOULUINEN KOTI

tiistai 22. joulukuuta 2015


 
Ansaittu joululoma on täällä. Tuntuu, että näiden kahden alkuviikon päivän aikana olisi tehnyt töitä neljän päivän edestä. Muutama asia jäi hoitamatta, mutta ei onneksi mikään niin tärkeä etteikö niitä ehtisi hoitaa ensi viikollakin. Pätkin yhden vuosilomaviikkoni niin, että välipäivinä olen töissä kahtena päivänä ja sitten loma jatkuu aina loppiaiselle asti. Ikään kuin kaksi lähes viikon mittaista lomaa siis edessä. Siinä syytä hymyyn. Luonnollisesti aihetta on hymyyn myös siinä, että päivän pituus alkaa taas pidetä ja matka käy kohti valoa.

 
Ja joulukin on aivan pian täällä. Perheen kanssa yhdessä oloa ja leppoisia hetkiä - niistä on tämäkin joulu tehty. Tänä vuonna meidän kodin suosikkikoristeiksi näkyy muodostuvan tähdet. Isot olohuoneen ikkunoiden valotähdet ovat Clas Ohlssonilta. Ruokatilan ikkunan tähdet ovat puolestaan House Doctorilta ja näiden ohella uusin lisä tähtikokoelmaan ovat Riiken pikkutähdet Kodinonnesta. Niin suloiset!

 
Aivan viime metreillä toivoin löytäväni vielä 180cm korkean vihreän ikikuusen, mutta hyvää vaihtoehtoa ei tullut enää vastaan. Alun alkaenhan suunnittelin ostavani sellaisen alennuksesta ensi vuotta varten, mutta olisi sellainen ollut ihana saada jo nyt. Vuoden päästä uusi yritys. Onneksi lapset pääsevät koristelemaan huomenna mummulan joulukuusen. Sama perinne on ollut jo useamman vuoden.
 
// Christmas decorations in my home.

2 kommenttia :

  1. Lämpimät jouluterveiset täältä. Rauhoitutaan joulun viettoon ja nautitaan yhdessäolosta. <3n Terveisin, Satu

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, lämmintä ja rentouttavaa joulunaikaa :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |