PAKETOINTIPAJA

sunnuntai 13. joulukuuta 2015
 
Melkoista hoppua ollut arki viimeiset viikot. Perusrumbaa vauhdittaa lisäksi pikkujoulut, lasten joulujuhlat, joulusiivo ja pipareiden leivonta niin kotiin kuin töihin. Meillä on tapana työpaikalla muistaa näin joulun alla jokaista terapialastamme tai lapsenmielistä isolla sydämen muotoisella piparkakulla. Tänään sain viimeisen satsin omasta puolestani leivottua, joten yksi muistettava asia vähemmän. Lisäksi tänään on kotipuuhiin lukeutunut jo hankittujen lahjojen paketointi.
 
Millä mallilla siellä on joululahjaostokset? Muutama olisi vielä hankittavana, mutta onneksi aika hyvin tiedän jo mitä ostaa. Lahjapaperit ovat viime vuoden tapaan Ikeasta niin kuin myös pakettikortit. Hyvin maanläheinen teema, mutta kaunis minusta. Ja jos lahjat ovatkin hyvällä mallilla, samaa en voi sanoa joulukorteista. Tein tänä vuonna tilauksen Tiny Printsille jo marraskuun lopussa ja kortit eivät ole vieläkään tulleet! Onneksi se posti kulkee joulun jälkeenkin, mutta olisihan se mukava lähettää jouluntoivoitukset matkaan ajoissa.

// gift wrapping

6 kommenttia :

 1. Ihania paketteja! Meillä on kyllä aikalailla vaiheessa lahjojen hankkiminen...tiedän pääosin, mitä olisi hankittava, mutta käytännön toteutus vielä hieman ontuu :D Nooh, onhan tässä vielä aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvin aikaa onkin! Onhan ne kaupat aattonakin auki! :)

   Poista
 2. Minulla joululahjojen hankinta on jo hyvällä mallilla, vain muutama lahja enää ostamatta. Joulusiivon ajattelin tehdä vasta ensi viikolla ja muutenkin tuntuu, että tänä vuona joulu tulee sen enempää hössöttämättä. Tosin taitaa tällä vuorotteluvapaallanikin olla osuutta asiaan. Olen jopa kunnostautunut joulukorttien postittamisessa moinen vuoden tauon jälkeen. Oikein mukavaa joulunodotusta sinne. Kiireestä huolimatta... ;9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, isompi siivous vasta ensi viikolla. Mutta kortit edelleen vasta matkalla meille. Mur! No onneksi se joulu tulee, hössötti tai ei. :)

   Poista
 3. Aikalailla samoilla materiaaleilla mennään täälläkin :) Tuo Ikean kuusi-paperi oli vaan aika ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin ihana! Oikein ihanaa joulun odotusta Ruut <3

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |