IDEOITA TERASSILLE

sunnuntai 15. toukokuuta 2016


Ulkona tulee vettä vaakatasossa, mutta minä sinnikkäästi sisustan terassia mielessäni. Koska laajennusosa on vielä kesken, on päällimmäisenä mielessä terassin katetun osan sisustaminen. Tällä hetkellä sieltä löytyy ruokailuryhmä, valkoinen Ikeasta ostettu jakkara sekä grilli ja muurikka, jotka on tarkoitus siirtää pihan perälle laajennusosan valmistuttua. Vågö -tuolista toinen siirtyy myös eri paikkaan, mutta toinen jäänee nykyiselle paikalleen. Joitakin kalustehankintojakin on siis mielessä.


Kylpyhuoneen ikkunan alle haluaisin jonkin pitkän penkin istuintyynyineen tai esimerkiksi lepakkotuolin. Terassille paistaa aamupäivän aurinko, joten seinän verellä tarkenee juoda aamukahvit jo varhain keväällä. Muuten terassin sisustus rakentuukin sitten muun muassa kukkasista, tyynyistä ja lyhdyistä. Clas Ohlssonin valosarjan, joka on ollut viimeksi vanhassa kodissa vanhimman pojan huoneessa jouluvalona, ajattelin ripustaa kattopalkkiin.


Juuri nyt silmää miellyttävät runsaat rehevät kukat ja kasvit, mutta yhtä helposti kokonaisuudesta tulee myös omaan silmään liian rehevä ja levoton. Terassilla on viime kesänä istuttamani kaksi pajua ruukussa, joiden kukintaa jännityksellä odotan. Yhden pienen hortensian jo ruokailuryhmän pöydälle ruukkuun löysin. Matka taitaa jatkua seuraavaksi ruukku- ja kukkaostoksille.

Kuvat 1 / 2 / 3 / 4

// some inspiration pictures for the terrace

1 kommentti :

  1. Hyviä inspiskuvia olet löytänyt ! Vipan kuvan mustat tuolit on niin kauniit. Mulla olisi loistava sohvaidea terassille, saas nähdä saanko apua toteutukseen :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |