KOLME KONSTIA PIMEYTTÄ VASTAAN

lauantai 19. marraskuuta 2016


Pidempään blogia seuranneet tietävät, että en ole oikein talvi-ihmisiä. Lumi ja pakkaset nyt vielä, mutta tuo pimeys. Se tuntuu välillä ihan sietämättömältä. Kulunut syksy ja alkutalvi ovat sujuneet hämmästyttävän nopeaan ja en ole vielä ehtinyt synkistellä juuri lainkaan. Ynnäilin ajatuksia ja löysin lopulta kolme asiaa, joilla selvästi on ollut yhteyttä tähän.Pukeudu sään mukaisesti! Täydensin vaatekappia talven varalle uudella talvitakilla ja lämminvuorisilla kengillä. Lisäksi pakkaslukemilla olen ottanut tavaksi pukea yhden ylimääräisen parin pitkiä housuja päälle, vaikka se tuntuu töissä 15 minuutin siirtymämatkoja ajatellen täysin turhalta. Ulkona liikkuminen on kuitenkin paljon miellyttävämpää, kun vaatetus on asiallinen.

Pidä itsesi kiireisenä! Töiden, kotipuuhien, lasten ja omien harrastusten yhteensovittaminen aiheuttaa välillä puhinaa, mutta toisaalta ne rytmittävät arkea mukavasti ja viikot hujahtavat ohi rutiinilla. Tässä tapauksessa sillä on siis positiivinen merkitys. Siinä kohtaa, kun arjesta tulee tiukkapipoista hymytöntä suorittamista, kannattanee miettiä asiaa uudelleen.

Järjestä jotain mitä odottaa! Lokakuinen Kööpenhaminan matka katkaisi mukavasti syksyä, syyslomalla saimme viettää miehen kanssa laatuaikaa kaksin, marraskuun alussa kävimme ostoksilla, tälle viikonlopulle osuu lasten harrastuksia ja jääkiekkopeliä, seuraavaksi sitten niitä pikkujouluja ja joulun valmistelua muutenkin. Joka tapauksessa mieli on positiivisempi, kun on jotakin mitä odottaa!

// How to get through the dark winter period of the year: Dress up properly, keep yourself busy and plan something to wait for. If these things aren't enough add some candles, wool socks and chocolate! :)

2 kommenttia :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |