RUUHKAVUOSIEN TÄYDELTÄ ELÄMÄÄ - #meollaanlifie

sunnuntai 6. marraskuuta 2016


Tämä viikko on tuonut tullessaan ajatuksen ruuhkavuosista muun muassa kiireisten ja pitkien työpäivien sekä lasten harrastusten ja synttärijuhlien myötä. Näihin päiviin asti olen jotenkin onnistunut mielestäni välttelemään koko teemaa tai kokenut, että ei elämä niin kovin kiireistä ole, vaikka lasten lisäksi tässä on rakennettu pari taloakin. Niin vain tuntuu, että ne ruuhkavuodet alkavat saada otteen kuitenkin. Elämässä on tällä hetkellä niin paljon kivoja juttuja, joihin tarttua.


Viikonlopun vapaapäivät mielessäni olen sinnitellyt koko viikon ja nyt on aikaa istahtaa myös koneen äärelle. Olette ehkä huomanneet blogin ulkoasussa muutaman muutoksen. Sen lisäksi, että banneri ja logo ovat vaihtuneet (palataan tähän erikseen), myös Indiedaysillä on tapahtunut muutoksia. Blogirinki ja Indiedays yhdistyivät viime keväänä ja sen myötä viime viikolla portaalia järjesteltiin uudelleen.


Tätä nykyä Indiedaysin alta löytyvät muoti- ja kauneusbloggaajat, Lifiesta lifestylebloggaajat ja Foodloverista ruokabloggaajat. Tervetullut uudistus, joka toivottavasti on lukijoillekin selkeämpi. Blogini löytyy nyt siis jatkossa Lifien alta. Ruuhkavuosi -sana saa tässä yhteydessä kuitenkin huomattavasti positiivisemman kaiun, sillä kaikki 164 blogia tarjoavat varmasti elämänmakuista luettavaa ja jokaiselle jotakin. Puutalobaby -blogin Krista heitti ilmoille haasteen nimetä viisi lempparia. Itse suosittelen tsekkaamaan ainakin Beauty of Life-, Koti kaupungin laidalla-, Zubi's corner-, Monday to Sunday home- sekä  Pieniä unelmia - elämän murusia -blogit, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa myös koko joukko Lifien sivuilta

4 kommenttia :

 1. Täällä kanssa eletään ruuhkavuosia :)
  Kiva uusi ulkoasu blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo niin huomasinkin. Hoppu viikko sulla! :)

   Poista
 2. Voi kiitos ihana, sun blogi on yksi mun lemppareista ehdottomasti! Olitko muuten Indiedaysin tapahtumassa lauantaina? En onnistunut bongaamaan sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! :) En ollut tapahtumassa noiden synttärijuhlien vuoksi, mutta keväällä ajattelin lähteä mukaan! Kuulostaa niin kivalle!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |