KODINONNEN RAUMA -TUOTTEET

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017


Rauman kaupunki täyttää tänä vuonna 575 vuotta. Sen kunniaksi raumalainen Sisustustalo Kodinonni Johanna Närvän johdolla julkaisi viime torstaina pidetyssä pienimuotoisessa kutsuvierastilaisuudessa uudet kaksi suunnittelemaansa Rauma -aiheista tuotetta. Pisi ja poiki sekä Sillail oikke ovat pitkän suunnittelutyön tulos. Kehysten sisään päätyi viimeisin päivitetty Rauman rakentamistiheyttä kuvaava kartta sekä Rauman murteella kirjoitettuja sanoja.


Tällä kertaa ajatuksena oli luoda tuotteet, jotka ovat trendikkäitä ja sopivat osaksi monenlaista sisustusta - tuotteita, joista myös nuoret innostuisivat. Tauluista löytyykin monta sellaista piirrettä, jotka ovat nyt pinnalla. Värimaailma on mustavalkoinen, johon metallinhohtoinen kultareunus tuo tietynlaista arvokkuutta ja viimeistelyn tuntua. Kartat itsessään ovat suosittuja ja niitä löytyy useista kodeista. Niin ikään murteet ovat kunnioitettava asia, jotka eivät enää kuulu ainoastaan niitä hyvin taitavien huulille, vaan ovat meidän jokaisen asia, kuten Johanna asian kiteytti. Rauman murrehan on varsin omaleimainen ja sitä puhutaan hyvin pienellä alueella.


Taulut ovat mielestäni onnistunut ja tyylikäs kokonaisuus tuoda esille tämän päivän Raumaa ja raumalaisuutta. Ne taipuvat osaksi monenlaista sisustusta ja ovat esimerkiksi oiva lahjaidea.

Sillail oikke koko 20 x 30cm 44€ / Pisi ja poiki koko 30 x 64cm 82€

6 kommenttia :

 1. Kyllä on kaunis posteri! Ja Vanha Rauma se vasta kaunis onkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Ja kyllä, Vanha Rauma se vasta kaunis onkin. Näin raumalaisena se vaan tuppaa aina välillä unohtumaan.

   Poista
 2. Hyvät kuvat sait otettua ja mukavan postauksen kirjoitettua.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että piti käydä nappaamassa muutama kuva vielä. Oli tarkentanut ihan hassusti. Sen siitä saa, kun yrittää samaan aikaan juoda skumppaa ja kuvata. :) Mutta kiitos kommentista!

   Poista
 3. Gyl o niin kaunist ja hiano. Mnää tykkä nii bal kauhiast!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana!! :) Multa ei taipuisi Rauman murre lainkaan noin hyvin! Mutta on se kaunis kyllä!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |