SYNTYMÄPÄIVIÄ JA FLORIDAAN MATKAVINKKEJÄ

tiistai 25. huhtikuuta 2017Huh, mikä viikonloppu ja samalla vauhdilla on tuntunut alkuviikkokin alkaneen. Meillä vietettiin nuorimmaisen poikamme synttärijuhlia ja juhlien valmistelu toi viikonloppuun säpinää muiden harrastusten ja kirppisvalmisteluiden ohella. Eilinen ilta kului jälkimainingeissa sotkuja siivoten. Aika ihana tunne istahtaa nyt alas ja jäsennellä kuluneita päiviä. Sunnuntain juhlat juhlittiin sukulaisten ja kummien kesken, kaverit odottavat vuoroaan lähiviikkojen aikana. Tarjoilut toteutettiin nuoren miehen toiveita kuunnellen. Kakusta hän ei ollut moksiskaan, joten itse päätin kokeilla Marjan ohjeiden mukaista jäätelökakkua. Tein kakun halkaisijaltaan 26cm leveään vuokaan ja ehkäpä pienempi irtopohjavuoka olisi toiminut tässä paremmin. Hyvää siitä joka tapauksessa tuli! Pohjalle tuli siis digestive-kekseistä muropohja. Ensimmäiseen sekä toiseen kerrokseen laitoin litran vaniljajäätelöä. Väliin tuli hieman keksinmuruja, kinuskikastiketta ja daim -suklaata. Päälle sulatin vielä maitosuklaata ja koristeeksi daimia. Helppo ja yksinkertainen kyllä tehdä.


Synttärihulinoiden lisäksi mielessä on pyörinyt tuleva lomamatka, jota varten mielelläni kuulisin teidän mielipiteitänne. Viime kesänä taisin täälläkin mainita, että suunnitelmissa on lomareissu Amerikkaan tulevalle kesälle. Miehen töiden vuoksi jouduimme muuttamaan matkan ajankohtaa ja sitä myötä myös kohdetta, sillä kaikilla meistä toiveissa on aurinkoinen lomakohde. Matka siirtyi ensi talveen ja sen vuoksi New York ja Nashville vaihtuivat Miamiin. Tarkoitus on käydä myös esimerkiksi Key Westissä ja Evergladesin suoalueella, mahdollisesti myös Kennedy Space Centerissä. Ilolla otan vastaan kaiken hyödyllisen tiedon autovuokraamoista ja majoituksista ainakin. Koska meitä matkalaisia on kaikkiaan yhdeksän, olen yhdeksi majoitusvaihtoehdoksi miettinyt talon vuokrausta Airbnb:n tai vastaavan kautta. Toki tähän nyt vaikuttaa myös reissusuunnitelmat. Tällä hetkellä kuitenkin mietimme, että tukikohtamme löytyisi Miami Beachilta, josta sitten tekisimme retkiä muualle osavaltioon. Kertokaapa kokemuksistanne!

// We had our youngest son's birthday party last weekend. And the other thing I wanted to share with you is our trip to Miami next winter. I'd love to hear your experiences about where to stay and what to see.

2 kommenttia :

  1. Näyttääpä tuo kakku herkulliselta, varmasti tehnyt kauppansa. Ja, onnittelut vielä sankarille! Nähdään huomenna!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Sankari onneksi itsekin tykkäsi kakusta, vaikka se ei ollutkaan prioriteettilistalla kovin korkealla. 😊 Olipa mukava nähdä!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |