TULKOON JOULU + ARVONNAN VOITTAJA


Siinä se nyt on, meidän ensimmäinen aito joulukuusemme! Ja se on kerrassaan ihastuttava. Jotakin sellaista tunnelmaa aito kuusi tuo, jota on vaikeaa selittää, mutta sen huomaa jos sitä ei ole. Viime vuonna meillä oli muovikuusi, mutta lopulta en pitänyt sen teennäisestä ilmeestä. Ehkäpä se oli koristeiden vähyys, sillä esimerkiksi Laura on mielestäni onnistunut upeasti luomaan tekokuusesta aidon näköisen. Meidänkin kuusemme kaipaa ehdottomasti muutaman koristeen lisää, en vain ennättänyt enää koristekaupoille. Harmikseni nuorempi pojista ehti sählypalloineen pudottaa myös yhden Tukholmasta ostetun joulupallon. Onneksi valikoimaa voi täydentää rauhassa. 


Otsikoin tämän postauksen ensin "Rauhoittuminen jouluun", kunnes huomasin, että täsmälleen samoin otsikoin viimeisen postauksen joulun alla viime vuonna. Tänä vuonna mieli kaipaa rauhoittumista vielä enemmän kuin vuosi sitten ja sitä odotan myös joululta eniten - kiireetöntä yhdessä oloa läheisten kanssa. Mies joutuu näillä näkyminen joulun jälkeen töihin, mutta saamme lomailla lasten kanssa uuden vuoden puolelle. Jotakin pientä olemme suunnitelleet, mutta melkeinpä tuntuu paremmalta, kun ei suunnittele ja tehdään vain sitä, mikä hyvälle tuntuu. Joulu on oikein toivottu juuri nyt. 

Hetki Design arvonta päättyi eilen ja arpaonni suosi anonyymia kommenttia "Osallistun arvontaan, asun liki Raumaa ja siellä piipahdan usein ostoksilla." Voittajalle on laitettu sähköpostia. Onnittelujen myötä toivotan teille jokaiselle oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa. Olkoon se toiveidemme mukainen.

2 kommenttia