LOMALTAPALUU TERVEISET


Hei ja terveiset Miamista! Bikinit ja rantapallo ovat vaihtuneet sulavasti suksiin ja talvitakkiin. Loma on ohitse ja alkuviikko on harjoiteltu jo tavallista arkeakin. Kohteena Miami yllätti täysin ja ensimmäistä kertaa ajattelin, että onko oikeasti lähdettävä kotiin. Olisin mielelläni jäänyt pidemmäksikin aikaa. Palaan meidän lomatekemisiin vielä tarkemmin toisessa postauksessa, mutta nyt haluan kertoa, että jos ikinä mietit kahdesti Floridaan lähtemistä niin reippaasti vain reissua varaamaan! Meidän porukkamme ihastui kovasti. 

Jos reissu olikin onnistunut, on aikaerosta toipuminen ottanut itselläni koville. Muu perhe on jotenkin onnistunut saamaan rytmistä kiinni, mutta itse olen nukahtanut iltaisin vasta aamuyön tunteita. Sisäinen kelloni on siis vielä tiukasti Miamin auringon alla. Jotenkin kello pitäisi saada käännettyä, koska loppuviikolla on edessä kaksipäiväinen koulutus Helsingissä ja auton rattiin hyppääminen aikaisin perjantaina aamuna kauhistuttaa jos unta on kertynyt vain muutamia tunteja. Niksit aikaeron selättämiseen otetaan mielellään vastaan. Sillä välin oikein mukavaa viikkoa ja palataan pian! 

// We had the best vacation in Miami. Usually it is nice to come back home too but this time I actually wanted to stay. Getting back on track at home is going smoothly except the jetlag. My mind is definitely still in Miami since I fall asleep around 4am. 

3 kommenttia

 1. Teillä ollut mahtava loma. Tervetuloa takaisin kotimaahan ja nauttimaan ihanista talvipäivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Oli kyllä niin hieno loma, ei oikein edes voi riittävästi hehkuttaa. Täällä päivä tuntuu pidentyneen oikein huomattavasti loman aikana. Vasta viiden jälkeen alkaa hämärtää, aika ihana juttu. 😊

   Poista
 2. Miami on kyllä näkemisen ja nonemisen arvoinen paikka. Ilmasto ja leppoisat ihmiset olivat ainakin meille mukava yllätys. Sinne täytyy mennä joskus uudestaankin. Kiva kuulla, että teidän loma oli onnistunut.Eiköhän se aikaerokin vähktellen tasaannu...😉

  VastaaPoista