SISUSTUSKIERROKSELLA VANHASSA RAUMASSA

Olen jo useana vuonna ajatellut toteuttaa tällaisen Vanhan Rauman sisustusliikkeitä koskevan postauksen, mutta aina se on syystä tai toisesta jäänyt. Sisustusbloggaajaporukkamme kesähaasteesta vastaa Suvi Visu Sillvan -blogista ja aiheena on matkailijan sisustusvinkit. Meidän bloggaajien tarkoituksena on kertoa omat mieluisimmat reissuvinkit joko omasta kotikaupungista tai sitten kohteista, jonne matkaavat. Tämä osui siis sopivasti myös tätä Vanhaa Raumaa koskevaan postaukseen. Yritin olla täsmällinen ja poimia nimen omaan sisustuksen kannalta merkittävimmät liikkeet tälle listalle. 


Annen Astiakauppa, Isoraastuvankatu 8 - Laaja valikoima leivonta- ja ruuanvalmistustuotteita muun muassa Hollannista, lisäksi kattaukseen astiastoja ja aterimia. Vuodesta 1997 toiminut liike, joka kuitenkin sulkee ovensa vuoden 2018 lopussa. Käy kurkkaamassa tämä sympaattinen Vanhan Rauman helmi vielä, kun ehdit!

Finlayson Pop Up, Kauppakatu 12 - Pussilakanoita, verhoja, pyyhkeitä ja keittiötekstiilejä laadukkaalta merkiltä. Avoinna 1.-29.7.

Koti-Vakka, Kauppakatu 9 - Muotia, sisustusta ja lahjatavaroita Marimekolta, Nansolta, Masailta, Ritva Fallalta, Laurielta, Lindolta ja Aarikalta. Lapsille oma Pikku-Vakka osasto, jossa herttaisia, pohjoismaisen tyylin tuotteita sisustukseen, pukeutumiseen ja leikkiin. 


Art Design Lauri K., Kauppakatu 6 - Aikamatka vuosikymmeniä taaksepäin! Valikoimassa vanhan ajan taide- ja lasituotteita, keramiikkaa, rahoja ja kunniamerkkejä. Myös filateliasta kiinnostuneiden kannattaa poiketa. 

Hetki Design, Kuninkaankatu 3 - Itsesuunniteltujen julisteiden ja korttien lisäksi erityisesti lastenhuoneisiin sopivia sisustustuotteita muun muassa merkeiltä Laa Laa Living js KG Design.

Verho Tuominen, Kuninkaankatu 5 - Verho- ja vaatetuskankaiden erikoisliike. Suunnittelu-, valmistus- ja asennuspalvelu.

Arispo, Kuninkaankatu 5 - Painoliikkeen lisäksi samassa tilassa toimii myös myymälä, jonka valikoimissa esimerkiksi matkamuistoksi sopivia kasseja ja sisustustyynyjä.

Raum Rome Paris, Kuninkaankatu 7 sisäpiha - Raumalainen tuotemerkki, joka myy logollaan varustettujen vaatteiden lisäksi myös julisteita, kangaskasseja ja -merkkejä, keittiöpyyhkeitä ja postikortteja. Kivijalka on auki aina, kun näet Kuninkaankadulla a-mainoksen. 

Pikkusuutarin sekatavarapuoti, Kuninkaankatu 7 sisäpiha - Suutarinpalveluiden lisäksi ekologisia kierrätysmateriaaleista valmistettuja lahjatavaroita ja käsitöitä tarjoava putiikki.

FannyMary, Kuninkaankatu 13 - Finnmarin sisustus- ja lahjaesineisiin keskittynyt suloinen puoti.  


Sisustus Idea, Kuninkaankatu 15 - Niin klassisen kuin moderninkin sisustyylin ystävälle laaja valikoima sisustustekstiilejä ja -esineitä, keittiön pienkoneita, valaisimia sekä pienhuonekaluja muun muassa merkeistä Alessi, Lexington, Balmuir, Bruka Design, By Nord, Compagnie de Provence, Hay ja Normann Copenhagen.

Pentik, Kuninkaankatu 18 - Tunnettua suomalaista osaamista. Laaja tarjonta huonekaluista, valaisimista, sisustusesineistä ja astioista kodintekstiileihin. Myös lastenhuoneiden sisustaminen huomioitu. 

Taruliina, Kuninkaankatu 17 - Värikäs ja hauska kokonaisuus erilaisia kotimaisia ja ekologisia käyttö-, lahja- ja sisustustuotteita sekä uniikkeja kierrätysmateriaalituotteita. Poimi täältä tuliaisiksi murre-aiheiset kahvimukit.   

Mantin Maailma, Kuninkaankatu 30 - Monipuolista käsityön osaamista. Verhoilutyön lisäksi Mantin maailma valmistaa myyntiin erilaisia pellavatekstiilejä. Valikoimassa myös villoja, lankoja ja käsityötarvikkeita.

Kajava Lahja ja Käsityö, Kuninkaankatu 28 - Viehättävä liike täynnä käsitöitä, lahjatavaraa ja tekstiilejä. Täältä löydät esimerkiksi nyplättyä pitsiä, muotilankoja, kynttilöitä sekä pellava- ja huopatuotteita.

Hauenguanon Antiikki, Kuninkaankatu 52 - Rakkaudesta vanhoihin tavaroihin ja taiteeseen syntynyt antiikkiliike. Kodinomaisessa liikkeessä valaisimia, huonekaluja, sisustusesineitä, kirjoja, koruja sekä taidetta.


Sisutustalo Kodinonni, Kauppakatu 17 - Sisustamisen erikoisliike omalla ompelimolla varustettuna. Laaja valikoima erilaisia sisustusesineitä, huonekaluja, valaisimia, mattoja, sisustustekstiilejä kankaat mukaan lukien sekä tapetteja. Suosittuja tuotemerkkejä kuten Shapes, HT Collection, String, Woodnotes, Valanti, Artek, Muurame, VM Carpet, Eva Solo, Svanefors, Linum, Gant, Secto Design, Pagunette ja Lauritzon's.

// Here's a list of all the interiorshops located in Old Rauma. 

1 kommentti

  1. No olitpa tehnytkin hyvän kierroksen...ihan itsekin hämmästelin liikkeiden määrää, vaikka täällä Raumalla asunkin: Ei ihme, että turistit sanovat, että täällä Vanhassa Rumassa on kaikkia kivoja pikku putiikkeja...uskottava se on! :)

    VastaaPoista