ETEISEN JULISTESEINÄ SEKÄ IHANAT LASTEN TAULUT


Yhteistyössä Poster Store

Uusi koti sisustuksineen ei ole täällä blogin puolella vielä vilahtanut, mutta mikä sen parempaa kuin tehdä se kivan yhteistyön merkeissä. Sain yhteydenoton aiemmin keväällä Poster Store -yritykseltä, joka on erityisesti edulliseen ja tyylikkääseen seinätaiteeseen keskittynyt brändi. Valikoima on erittäin monipuolinen mukaan lukien julisteet, paspikset, kehykset sekä ihanat lasten taulut. Teille lukijoille on alekoodi, jonka käyttöön löydät ohjeet postauksen alareunasta.

"Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa."
- Oskar Renlund, Perustaja


Kotiimme valitsin julisteita sekä myös kaikkiin tauluihin kehykset ja muutamaan lisäksi paspiksen. Eteiseemme rakentui tauluseinä ja hyllyiltä löytyy kaksi 30x40cm sekä kaksi A4-kokoista julistetta kehyksineen. Kaikki julisteet ovat valokuvia. Jotenkin tämä teema puhutteli eniten ja ne ovat helposti yhdisteltävissä erilaisiin kokonaisuuksiin aikanaan rakentuvassa omakotitalossamme. Jokainen näistä valokuvista toimii myös yksinään seinällä tai pöydällä ja tunnelmaa on helppo muuttaa myös kehystä vaihtamalla.


Lisäksi valitsin kolme taulua lastenhuoneisiin. Molemmat lapset saivat valita itse yhden julisteen. Nuorimmainen valitsi karhuaiheisen valokuvan. Isompi pojista halusi suden. Näitä täydentämään valitsin lisäksi New Yorkin monumentit, jota kaavailen isomman pojan huoneeseen. Tavastani poiketen lastenhuoneiden tauluissa on tammikehykset. Ajattelin niiden tuovan sopivasti lämpöä muuten musta-valko-harmaaseen värimaailmaan.  


Poster Storen julisteet painetaan taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille ja paperi ei kellastu ajansaatossa. Vaikka nykypäivänä moni yritys pitää huolta myös toiminnan ekologisuudesta, ei se ole silti itsestäänselvyys. Poster Storelle on erityisen tärkeää ympäristö, ja julistepaperilla on metsäalan FSC-ympäristömerkki sekä painotehtaalla Joutsenmerkki. 

Nyt on aika ilahduttaa myös teitä tällä yhteistyöllä. Blogin seuraajat saavat seuraavan 14 päivä ajan 30%:n alennuksen julisteista koodilla hannashome30. Alekoodi ei koske Selection -kategorian julisteita.

Ei kommentteja