MANDELJEPYR - RAUMALAISTA OSAAMISTA



"Me Kodinonnessa arvostamme paikallisuutta, laatua ja perinteitä. Mandelpjepyrit ovat hyvä jatkumo yrityksen aikaisemmille Rauma-tuotteille. Pitsi elää tässä ajassa, ja julkistettavat tuotteet tuovat pitsin vahvasti 2010-luvulle. 

- Johanna Närvä

"Siinä on krääkneuloja, jamikkaa, puolilyöntiplättejä, jepyriä ja manteleita. Se on oikea Rauman pitsien värisuora", Thorström kuvailee tuotetta. Vanhassa Raumassa sijaitseva Sisustustalo Kodinonni onkin hänen mukaansa oikea paikka Mandeljepyrille." 

- Tarmo Thorström

Tänään aamulla elettiin jännittäviä hetkiä. Sisustustalo Kodinonneen oli kokoontunut valikoitunut porukka Mandeljepyr -tuotteiden julkistamistilaisuuteen. Kyseessä on pitsitaiteilija Tarmo Thorströmin ja Sisustustalo Kodinonnen Johanna Närvän käsissä syntynyt yhteistyön tulos: koivuvanerinen, pitsistä mallinsa perinyt sisustustuote. Mandeljepyriä on saatavilla kahden muotoisena: Viuhka, joka kuvissa vilahtaa lasinalustana sekä Kaari, joka on löytänyt paikkansa seinäkoristeena. Käyttötarkoitukseen on vain taivas rajana. Mandeljepyr on jälleen upea osoitus raumalaisesta osaamisesta ja innovatiivisuudesta. 

1 kommentti

  1. Tämä on hieno osoitus raumalaisesta osaamisesta ja vanhan perinteikkään käsityöperinteen päivittämisestä nykypäivään. Hieno idea ja toteutus...ja jälleen yksi syy olla ylpeä raumalaisuudesta. Kyllä meillä osataan! :)

    VastaaPoista