RAVINTOLASUOSITUS OSTERIA DA FILIPPO


Pääsimme eilen viettämään kahdenkeskistä aikaa mieheni kanssa, kun lapset lähtivät kylään isovanhemmille. Tällaisten tilaisuuksien tullen käymme yleensä aina ulkona syömässä, sillä vaikka pojat jo aika isoja ovatkin, on välillä mukava keskittyä syömään ruokansa ihan rauhassa kaikki aistit rentoutuen. Korviin oli kantautunut positiivisia kokemuksia Osteria Da Filipposta, pienestä italialaisesta ravintolasta kivenheiton päässä Vanhan Rauman torilta. Hymy suupielissä totean, että paikka on jokaisen kehun arvoinen. Niin rento ja sympaattinen, että olisin hyvin voinut kuvitella olevani jossakin pienen italialaisen pikkukylän ravintolassa illallisella.




Saavuimme kuuden aikoihin ja paikka oli tupaten täynnä. Onni oli puolellamme ja meidän onnistui napata juuri vapautunut pöytä. Listalta löytyy pizzoja, pastaa sekä focaccioita. Jälkiruoaksi voi nauttia vaikka tirumisun tai jäätelön. Ruuan valmistuksessa on käytetty paikallisten raaka-aineiden lisäksi italialaisia erikoisuuksia. Ravintolan vahvuuksiksi voinee laskea myös sen, että pizzat valmistetaan taikinajuureen. Ja pohja olikin uskomattoman ohut ja rapea.





Hyvän ruuan lisäksi Osteria Da Filippo on sisustettu herttaisesti. Keskenään eriparia olevat tuolit, pöydät, juomalasit ja aterimet mustavalkoisine valokuvineen tekevät paikasta varsin kotoisan. Mieli olisi tehnyt jäädä ihailemaan jokaista pientä yksityiskohtaa, mutta kanssaruokailijoita kunnioittaakseni päätin jättää sen ensikertaan. Osteria Da Filippon löydät siis Raumalta osoitteesta Kauppakatu 20.

// This Osteria Da Filippo restaurant in Rauma is worth paying a visit.

4 kommenttia

  1. Tämä pitäisi käydä testaamassa. Kannattaakohan sinne varata pöytä etukäteen? Tai tiedätkö voikohan sinne edes varata? Heidän nettisivuillaan ei tästä ollut mitään mainintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi suosittelen! Me ei varattu pöytää, mutta kannattaa soittaa ja kysyä onko varauksen tekeminen mahdollista. Jos varaaminen onnistuu niin kannattaa se ehdottomasti tehdä! 😊

      Poista
  2. Kyllä onnistuu varaaminen, ja kannattaa ehdottomasti.

    VastaaPoista