POJAN HUONEEN TAULUHYLLYILLÄ

tiistai 9. toukokuuta 2017Viime päivien räntäsade ei juuri keväästä ja kesästä lupaile, mutta meillä on silti kotona touhuaminen siirtynyt vahvasti talon seinien ulkopuolelle ja sisustusprojektit sisällä junnaavat paikoillaan. Nuorimman pojan huone on jo miltei pari vuotta ollut lähes samanlaisessa asussaan, ja hiljalleen kaipaisi päivitystä. En aio sen suuremmin touhuun vielä ryhtyä, koska kolmannen talon suunnittelu on kesken. Tässä kohdin ei ole järkevää isoja muutoksia tehdä, sillä nykyiset huonekalut ja muu sisustustavara pyöräytetään melko varmasti muuttovaiheessa kuitenkin ympäri. Pieneksi piristykseksi järjestelin tauluhyllyä viikonloppuna uudelleen. Linkitetyn postauksen kuviin verrattuna se on muuttunut kyllä useasti tässä välissäkin!  


Hyllyiltä löytyy edelleen tutut aakkoset, noin reilun vuoden ikäisenä päiväkodissa painetut jalanjäljet sekä englannin kielinen printtitaulu. Kaapista löytyi vielä yhdet kehykset, joihin lisäsin pojan viime syksynä piirtämän kuvan meidän perheestä. Muu tavara liittyykin sitten jääkiekkoon. Nuo tauluhyllyt ovat kyllä siitä näppärät, että kokonaisuutta on helppo muuttaa ja näin tuoda vaihtelua sisustukseen. Muilta osin kattovalaisin on ainakin hankintalistalla, sillä muumiaiheinen valaisin ei ole oikein olla enää ajankohtainen.

// I made little changes in my younger boy's room last weekend when adding a new picture to the shelf.  

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on suloinen, varsinkin kun pieni mies itse ei ole juuri kiinnostunut kynän kanssa touhuamisesta niin tämä tuntui entistä tärkeämmältä.

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |