VIIME PÄIVINÄ MIELESSÄ + RAUMAblogit

lauantai 13. toukokuuta 2017


Viime päivät tai oikeammin viikot ovat olleet kiiruisia, mutta täynnä ihania ja mielenkiintoisia asioita. Kokosin listaksi ne kaikista mieluisimmat.

Terassille portaat - Mieheni yllätti tomeruudellaan viime viikonloppuna, kun ilmoitti lauantaiaamuna, että aikoo hakea rautakaupasta puutavaraa ja rakentaa vielä saman päivän aikana terassille portaat. Nyt ne siinä ovat. Tekemättömien töiden lista lyhenee ja tunnelma on korkealla, kunhan ei vilkaise listan pituutta!

Rappaus - Varsinkin vakituiset lukijani ehkä tietävät millainen tuska tuo talon rappaus on meille ollut. Saimme asian tiimoilta loistavia uutisia viime viikolla, kun kuulimme, että projektin on tarkoitus alkaa jo reilun viikon päästä. Huputetussa talossa asuminen ei juuri innosta, mutta ihanaa, että asia hoituu pois päiväjärjestyksestä.
RAUMAblogit - Viime syksynä kaksi innokasta raumalaisbloggaajaa alkoi kasata meitä alueen bloggaajia yhteen. Projekti uinahti talveksi ja nyt kevään myötä päätimme nostaa asian uudelleen esille. Niinpä viime keskiviikkona kokoonnuimme yhteen ensimmäisen kerran. Paikalle päässeiden kesken hoidettiin esittelyt ja mietittiin yhdessä, mitä tältä jutulta halutaan. Simola -blogin Maria esitteli ryhmämme logon, jonka on suunnitellut taitava Milona Sadekallio Hellapuulta. Tähän asti olen yrittänyt säilyttää blogissani tietynasteisen anonyymiyden, mutta ymmärrän, että verhoa täytyy hiukan raottaa, mikäli aikoo tällaisessa yhteisössä olla mukana. Hei kaikki, olen siis Hanna ja asun Raumalla.Miami - Lennot ja majoitus on nyt varattu. Talvella kutsuu aurinko ja toivottavasti näemme mahdollisimman monen amerikkalaisen perheenjäsenemme kanssa.

Valmentaminen - Mainitsin teille huhtikuulla, että olen hypännyt mukaan valmentamiseen. Otin vastuulleni ringetessä C-ikäisten nuorten fyysisen harjoittelun ja en ikinä uskonut, että se voisi olla näin mahtava juttu. Jostain syystä olen ajatellut, että valmentaminen ei olisi oma juttuni, mutta toisin kävi. Kannattaa siis kokeille avoimin mielin uusia asioita! Näillä sanoin oikein ihanaa viikonlopun jatkoa.

2 kommenttia :

  1. Sinulla on ollut paljon "hyvän mielen tapahtumia". Moni asia on tuonut piristysruisketta ja nyt jaksaa mennä taas eteenpäin. Oikein mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on! :) Ja juuri pienistä asioista se energia ja ilo on etsittävä. Mukavia kevätpäiviä myös sinne.

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |