NEW YORK & TUKHOLMA 
Rakastan näitä välipäiviä! Voi hyvällä omalla tunnolla surffailla netissä sen ajan, mitä lasten kanssa touhuamiselta ja ruuanlaitolta jää. Näet en ole juurikaan uhrannut ajatusta viikkosiivoukselle tai edes pyykinpesulle. Normaalisti hääräisin kaiken ylimääräisen ajan puunaamalla kotia, mutta kun tiedän, että aika tässä pikkukaksio käy loppua kohden, on turha hötkyillä kaappeja nuhjaamalla.
 
Sisustusinspiraation perässä ajauduin Fantastic Frankin sivuille ja löysin hieman eri tyylillä sisustetun 78 neliöisen kolmion Östermalmilta. Perinteisesti näistä stailatuista kodeista löytyy Hay:n tarjotinpöytä, Thonet tai Seiska -tuolit, seinältä David Ehrenstråhlen Monumental Guide ja kylpyhuoneesta Compagnie de Provencen nestesaippua. Ihan niin kuin meidänkin kodistamme. ;)
 
Tämä koti oli kuitenkin stailattu enemmän Kelly Hoppen -tyyliin käyttäen metallin sävyjä, tummia kalusteita ja murrettuja lilan ja roosan sävyjä. Virkistävää vaihtelua! Pohjana toimii kuitenkin samat valkoiset seinät ja kylpyhuoneessa neutraalilaatoitus, johon on helppo rakentaa myös skandinaavinen sisustus.

2 kommenttia

  1. Onpa tyylikäs ja kotoisa sisustus! Virkistävää nähdä tällaisia hieman klassisempia tyylejä myös, kun yleensä silmään osuu ensin skandityyliset kokonaisuudet. Vaikka pidän kyllä eniten sekoitustyyleistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täälläkin! Pelkkä skandinaavinen sisustus ei oikein enää miellytä. :)

      Poista