UUTTA TONTILLA


 
Hei katsokaapa, mitä tontille on ilmestynyt talon kaveriksi! Kyllä, kahden auton katos. Hyvin samantapainen kuin edellinenkin, mutta nyt varasimme tilaa enemmän harrastusvälineille. Ulkonäöllisesti katos noudattelee talon linjoja. Pulpettikatto ja avoräystäät. Tuntuu, että koko joulukuu meni enemmän ja vähemmän unessa. Töissä oli kiirettä ja joulua täytyi laittaa, vaikka ei siltä olisi tuntunut. Niinpä tonttiasiatkin hautautuivat jonnekin syvälle.
 
Meillä on ollut pientä ongelmaa sähkömiehen kanssa ja tilanne on seissyt paikoillaan nyt kaksi viikkoa. Tällä viikolla tontilla ei toki muutenkaan olisi aikaa vietetty, mutta joulua edeltänyt viikko meni käytännössä talon sisätöiden osalta hukkaan. Niinpä mieheni on rehkinyt autokatoksen parissa. Seuraavaksi katoksen sisäpuoli pitäisi täyttää. Peltikaton asennus ja puisen ulkoverhouksen laittaminen jäävät keväälle tai kesälle, riippuen töiden etenemisestä. Toivoisin kovasti, että ehtisimme tehdä ensi kesän aikana myös pihalle jotakin. Mies varmaan tuumaisi tähän, että siinähän haaveilet. :)

4 kommenttia

  1. Voi minua, pitikin eksyä raksakuviin - tässähän taas uusi kuume nousee. :D Toivottavasti ongelmat sähkömiehen kanssa selviävät, on se kurjaa jos projekti kahnittaa tuollaisista. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuume nousee yllättävän helposti! :) Älä muuta sano, onneksi valoa tunnelin päässä jo.

      Poista