OLOHUONE 
Olohuone ei ole aikaisemmin kokonaisuudessaan vielä kuvissa näkynyt, joten nyt siitä kuvia. Pieni ja kompakti osa kokonaisuuttahan tuo on, mutta hyvin me mahdutaan. Edelleen, väliaikaiseksi kodiksi meillä on minusta mukavat puitteet.
 
Keskimmäisessä kuvassa näkyy sängyn kulma, joten me käytännössä nukumme olohuoneessa. Tämä tarkoittaa rauhattomia viikonloppuaamuja, jolloin molemmat vanhemmat saavat heittää hyvästit pitemmille aamu-unille. Yleensä olemme kyllä tikkana ylhäällä muutenkin, mutta joskus sellainen herkku saattaisi olla paikallaan. Toinen kurjempi seikka on se, että mies nousee aamulla töihin aikaisemmin ja alkaa hääräillä keittiössä, johon minäkin havahdun. Nyt se ongelma on onneksi hoidossa, kun mies on kesälomalla.
 
Askon sohva matkaa mukanamme myös uuteen kotiin, samoin Design By Frandsenin Nice -jalkalamppu kuin Philipsin tv ja Ikean Bestå- tasokin. Uusi matto sen sijaan on mielessä ja yläkertaan kotiteatteri sekä sohva ja mahdollisesti myös jonkinlainen taso. Katsotaan sitten, missä järjestyksessä ja kuinka nopeasti suunnitelmat toteutuvat! :)
 

2 kommenttia

  1. Ei sen aina suurta tarvitse olla. Ei oikeastaan sillä ole mitään merkitystä. Tunnelma on merkityksellisempi ja siinä olet onnistunut loistavasti. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista