NOVAFLOORIN VERKKOKAUPPA ERIKOISPARKETTI

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä blogini kautta Novafloorin kanssa koskien pian valmistuvan omakotitalomme lattiamateriaalia. Kerroinkin jo täällä, että päädyimme Paradorin Arctic Pine -laminaattiin, jota olen nyt päässyt ihastelemaan mallipalaa suurempana pintana. Laminaatti on jo asennettu suurelta osin, mutta laajempia kuvakulmia siitä myöhemmin.

 
Se mitä halusin vielä kertoa, on tuo Erikoisparketti -verkkokaupan tarjoama mahdollisuus ilmaisen mallikappaleen tilaukseen. Rakentajat ja remontoijat tietävät varmasti värivalintojen vaikeuden ja etenkin hyvä valkoinen laminaatti on usein kiven alla. Mallikappaleen sovittaminen eri valaistuksessa kodin eri tiloihin auttaa huomattavasti. Itsekin tilasin tuon noin 30 cm:n palan, ja se toimitettiin suoraan kotisoitteeseen. Mahdollisuus olisi ollut vielä toisen palan tilaukseen.

 
Jos pelkkä mallipala ei riitä, voi eri lattiamateriaaleihin käydä tutustumassa myös Vantaalla tai Vaasassa. Vantaan myymälässä on nähtävillä Trinity lankkulattia ja -parketit sekä Novafloorin parketteja ja Paradorin laminaatteja, vinyyli- ja parkettilattioita. Vaasan näyttelytila sen sijaan on Suomen suurin ja lattiavaihtoehdot ovat nähtävissä suurilla pinnoilla. Jos meillä budjetti olisi venynyt, olisin todennäköisesti tämän upean parketin! Ehkä sitten seuraavassa talossa. ;)
 
*Tuotteesta on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Postaus on toteutettu yhteistyössä Erikoisparketin kanssa.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |