PALA KEITTIÖTÄ

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hei ja mukavaa uutta viikkoa! Ajastin teille postauksen, sillä itse aloittelen opiskeluviikkoa Helsingissä tällä hetkellä. Viime viikko keskityttiin toimintaterapiaan ja nyt vuorossa poikkeavaa kehitystä. Joukkueen kanssa selvitettiin tie finaaliin, ja yhden unelman saavuttaminen on jälleen askeleen lähempänä. Siinä tärkeimmät kuulumiset.
 
On niin kovin epätodellinen olo. Pääsiäiseen on kolme viikkoa aikaa ja elämä on silloin aivan erilaista kuin nyt. Ringettekausi on ohi, vapaa-aikaa roppakaupalla enemmän ja me toivon mukaan asumme uudessa kodissa. Ajattelin, että haluaisitte ehkä tietää, missä nyt mennään ja kävin pikaisesti napsaisemassa muutaman kuvan viikonloppuna.

 
Aika paljon on edistytty viimeisestä tilannekatsauksesta, mutta yhtä paljon on vielä tehtävääkin. Sähkömies tulee tänään tekemään viimeiset mittaukset ja mieheni onkin keskittynyt sähkötöihin viime päivät. Puustellin ja Ikean kalustetilaukset saapuivat edellisellä viikolla ja poikien makuuhuoneisiin on koottu liukuovikaapit. Myös eteisen iso liukuovikaappi on asennettu. Sen sijaan meidän makuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen säilytys on kesken, ja ne todennäköisesti jäävätkin tekemättä ennen muuttoa.

 
Keittiön alkaa olla myös mallillaan. Kuten näette, aikamoinen muutos viimeisimpiin luonnoskuviin nähden. Kylmäkoneet korkeine kaappeineen muuttivat päätyseinälle ja allas + astianpesukone yläkaappeineen vastaavasti sivuseinälle. Halusin mahdollisimman paljon yhtenäistä tasoa, ja näin toiveeni toteutui. Saarekekokonaisuus pysyi entisenlaisena. Tarkastellaan muuton jälkeen sitten niitä yksityiskohtia. Toistaiseksi keittiö on kyllä juuri niin ihana kuin ajattelinkin sen olevan!
 

3 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää, vaikka ihmettelenkin, miten teille voi tulla niin valmista, että pystytte vielä muuttamaan lähiaikoina. Sulla on "turboviikot" meneillään, sillä harvoin kenenkään elämässä tapahtuu yhtä merkittäviä asioita noin lyhyessä ajassa (ringettefinaali, muuttaminen ja opiskelut) Ei muuta kuin täydellä boostilla ja hymyssä suin eteenpäin ja nauti näistäkin hetkistä. Voi sitten kiikkustuolissa muistella näitäkin aikoja... :D T: Satu

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä!! Arki kuulostaa kiireiseltä, joten tsemppiä siihen :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen blogi ja ihana kun näytät kuvia kodin etenemisestä! ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |