UUSIA TYYNYNPÄÄLLISIÄ

lauantai 7. maaliskuuta 2015 
Siitä on jo hyvä tovi aikaa, kun olen viimeksi ostanut uusia tyynynpäällisiä. En edes muista koska! Helmikuisessa tilauksessa H&M:lta niitä kotiutui kaksin kappalein, tuo yksivärinen sininen ja jakardikuvioitu. En oikein tiedä onko jakardikuviollinen päällinen harmaa vai ruskea vai vähän molempia, mutta on aika herkku väriyhdistelmä yhdessä sinisen kanssa mielestäni. Sininen kuvioitu päällinen on raumalaisen Hannasin loppuunmyynnistä. Tuota Mimoun päällistä havittelin jo vuosi sitten, mutta tyyriin hinnan vuoksi tyydyin ihastelemaan vain myymälässä.
 
Oi ja voi, miten paljon kivoja uutisia ja postausaiheita olisi kerrottavana! Välierät alkoivat tänään komeasti voitolla, talolla työt sujuu mukavasti pienistä vastoinkäymisistä huolimatta, pojat ovat pysyneet terveinä syksyn ja talven kahta flunssaa lukuun ottamatta (ei siis oksennustautia - koputtaa puuta!) ja maanantaina alkaa neljäs opiskelujaksokin. Kaikkein jännittävin ajatus on kuitenkin se, että kun edessä olevat kaksi opiskeluviikkoa ovat takana, on meillä seuraavana maanantaina muuttotarkastus! Pian on vuokra-asuminen taaksejäänyttä elämää!

4 kommenttia :

 1. Ihania päällisiä! :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä kauniita tyynyjä! Ihanat värit! Ja miten hienoa, että kaikenlaista mukavaa on tapahtunut ja pian vielä edessäkin<3

  Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2015/03/kuka-meilla-sisustaa.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt tuntuu tapahtuvan! :) Ja kiitos haasteesta, tartun varmasti!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |