MINÄ, SATA PROJEKTIANI JA LUKIJAKYSELY

lauantai 25. heinäkuuta 2015

 
Täällä vietetään lapsivapaata vuorokautta! Mies lähti Karmarockiin ja lapset mummulaan. Aika ihanaa saada viettää lomalla myös tällaista lomaa, vaikka nyt kameran ja tietokoneen tiedostoja siivotessa ikävöinkin jo lapsia. On ne vaan niin ihania!

 
Mutta nämä ovat itselleni sitä ominta aikaa. Voin rauhassa tehdä juuri sitä, mitä eniten huvittaa. Usein se tarkoittaa sitä, että joka nurkassa on jokin projekti kesken. Nytkin terassilla lojuu sisustuslehdet, autossa muuttokuorma, eteisessä vuokraamani leffa inkiväärioluineen, makuuhuoneessa kasa vaatteita ja lastenhuoneissa aloittamani lakanarumba. Ulospäin en varmastikaan näytä yhtään sellaiselta, jolla olisi sata projektia kesken. Olen yleensä hyvin tip top ja kaikki langat käsissä. Ja se kyllä ihan pätee, mutta ei näinä hetkinä kun saan koko talon itselleni! ;)

 
Ennen kuin karkaan toteuttamaan muita suunnitelmiani muistutan vielä meneillään olevasta lukijakyselystä. Autathan minua tietämään, mikä teitä lukijoita kiinnostaa! Kysely ei ole pitkä ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan 3kpl 100€:n lahjakortteja sekä 30 kauneustuotepakettia. Kyselyn pääset täyttämään täältä! Nyt ihanaa lauantaita teillekin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |