VARASLÄHTÖ LOMAAN

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015


 
Aivan ihana viikonloppu takana ja hienoinen varalähtö viikon päässä häämöttävään lomaan. Mieheni oli töistään vapaalla torstain ja perjantain osittain lastenhoidollisista syistä, joten tein itsekin tarkoituksella lyhyenpää työpäivää. Viikkosiivouksen tein jo keskiviikkona, jotta kotitöistäkin voisi huoletta laistaa ja tehdä vain pakolliset pyykinpesut. Perjantaina saimme kylään ystäväperheen ja lauantaina kävimme Kake kaupunkijunassa ja ravintolassa syömässä. Muutoin ollaankin sitten nautittu rantaelämästä ja auringonpaisteesta. Todellinen lomafiilis ja sen vuoksi sanoinkin miehelleni aamulla, että muistuttaisi minua huomenna lähtemään töihin. Saatan muuten unohtaa! ;)


 
Kuvat on otettu Saharannalta Raumalta. Ehdoton lemppari lasten kanssa. Myös lahden toisella puolen sijaitseva Merijakamo kuuluu kesäsuosikkeihin. Mukava paikka käydä välipalajäätelöllä lasten kanssa tai virkistävällä lasillisella illan suussa sekä tietysti ihailemassa veneitä.

6 kommenttia :

 1. Tutunnäköisiä maisemia! Mekin kävimme eilen Poroholmassa fiilistelemässä kesätunnelmia. Melkein tuntui siltä kuin olisi itsekin lomalla kun puikkelehti ihmisten joukossa ja seurasi lomalaisten puuhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Kaisa, Poroholma on toinen lemppari. Nyt vaan näyttää ilmat kääntyneen aivan päälaelleen. Missä kesä? :(

   Poista
 2. Samalla rannalla olimme juuri perjantaina. Minulla onkin tuo uusi Merijakamo kokeilematta, vaikka asummekin ihan niillä kulmilla. Täytyypä käydä testaamassa. Mukavaa viimeistä työviikkoa ennen kesälomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipin kapin Satu jakamolle. Se on niin kiva paikka! Tänään se sitten vihdoin koittaa - loma. Aika kiva juttu! :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja oli kyllä upea loppuviikko ilmojen puolesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta murr, missä ne ilmat ovat nyt! :(

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |