PORTAAT

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Hei sinne ruudun toiselle puolen! Viikko kului normaalien arkimenojen lisäksi valmistellessa eilisiä nuoremman poikamme 4-vuotis syntymäpäiväjuhlia. Eipä sitä tarvitse paljonkaan ihmeellistä ylimääräistä touhua olla, kun jo tuntuu, että aika valuu läpi sormien. No mutta kaikki ennätettiin ajallaan ja tänään voikin sitten ottaa rauhallisemmin.


Synttäreitä varten toimeennuin pesemään portaikon lasikaiteet ja nyt näette tekin valmiin lopputuloksen porrasaskelmineen. Portaikon rungon meille teki mieheni työkaveri ja lasikaiteet tilattiin Rauman Lasi ja Peililtä. Pohdimme askelmien tekoa itse, mutta lopulta päädyimme kuitenkin teettämään askelmat puusepällä. Ja täytyy kyllä todeta, että jälki on huippuluokkaa. Itse tekemällä ei varmasti olisi saanut yhtä tasaista jälkeä.
Askelman takareuna on täysin suora ja etureuna vino, kuten kuvakin kertoo. Viiste olisi voinut olla vieläkin jyrkempi, jotta koko jalka mahtuisi paremmin keskemmälle askelmaa. Nyt varsinkin alas tullessa täytyy kävellä normaalia leveämmällä askelleveydellä. Muuten kokonaisuus on mielestäni varsin onnistunut ja sellainen kuin ajattelimmekin. Vielä tarvitsee viimeistellä laminaatin ja portaiden osan reunus ja sitten kokonaisuus on täysin valmis.

// stairway

4 kommenttia :

 1. Huh.Näyttävät vaarallisilta,mutta ehkä kuvakulma valehtelee.Kauniit ovat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä kuvakulma valehtelee, en osaa sanoa. Itse koen että niissä on ihan turvallista kulkea. :)

   Poista
 2. Kauniit on, mutta näyttää tosiaan aika jännittäviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei todellakaan tyypilliset rappuset. Tilansäästämisen täytyi miettiä erilainen vaihtoehto. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |