SOHVA, JOSSA EN ISTU

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Täällä on kohtalaisen raskas viikko takana. Harmaan sään lisäksi mieltä on lannistanut perheessä kiertänyt oksennustauti, joka alkoi ensimmäisen kohdalla jo viime viikon perjantaina. Torstaina oli sitten minun vuoroni. Tauti vei kyllä totaalisesti voimat ja vielä perjantai-iltakin kului sohvalla maaten.


Lauantaina sentään jo pääsin jalkeille, mutta touhuamisen lomassa oli pakko istua välillä alas. Siinä sitten mietiskelin, että olen tainnut näiden kahden viimeisen vuorokauden aikana istua enemmän sohvalla kuin koko alkuvuonna! Viikonloppuisin kotiprojektit, ulkoilu ja lasten kanssa touhuaminen vievät helposti mennessään ja sitä huomaa hengähtävänsä vasta iltatoimien jälkeen. Aivan kuten arkenakin. Ja en millään muotoa valita, mutta oikein hätkähdin tuota ajatusta, että mitä järkeä on omistaa sohva, jos siinä ei ehdi istua. ;)


Mieli teki tänään kyllä kirjoittaa paljon aurinkoisemmasta aiheesta, kuten vaikka pihasuunnitelmista. Ajattelin tämän olleen kuitenkin tärkeä muistutus siitä, että ei ole pahasta pihistää itselleen pieniä hetkiä pitkin päivää ja oikaista sohvalle. Joskus voi olla tekemättä mitään.

// What's the point to own a couch if you don't sit on it? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |