KIERROS HAY:N LIIKKEESSÄ KÖÖPENHAMINASSA

lauantai 22. lokakuuta 2016


Viikko on vierähtänyt jälleen huimaa vauhtia. Tänään vietimme 16 pojan kesken vanhimman poikamme kaverisynttäreitä. Voitte kuvitella, että nyt on paikallaan hetken rentoutuminen ja siten palataanpa viime viikonloppuiseen Kööpenhaminan reissuun. Kokoan teille vielä myös laajemman reissupostauksen, mutta sitä ennen otetaan yksittäisen tarkastelun kohteeksi tuo ihana tanskalaisen designhuonekaluyritys Hay:n liike kävelykatu Strøgetilla.
Vaikka meiltäkin Hay:n tuotteita löytyy, ei merkki itsessään lukeudu ehdottomiin lemppareihini. Vähän liikaa väriä ja kuvioita. Tilava, kahdesta kerroksesta koostunut myymälä oli kuitenkin näkemisen ja kokemisen arvoinen. Jo pelkästään tuon vanhan rakennuksen arkkitehtuuri on upea. Lisäksi huonekaluista oli koottu omia pieniä "huoneita", jotka houkuttelivat istahtamaan hetkeksi jos toiseksi ja ihastelemaan kaikkea kaunista ympärillä.
Kaikkiaan myymälän tunnelma ja Hay brändinä kuvastavat hyvin tanskalaisuutta ja kaupungista huokuvaa ilmapiiriä. Vapaamielistä, värikästä ja rentoa, mutta kuitenkin klassisia ja ajattomia piirteitä.

// Hay House in Copenhagen

4 kommenttia :

 1. Reissu Köpikseen onkin suunnitteilla, joten laita lisää vinkkejä kehiin :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hienoa kaupunki, suosittelen lämpimästi! :)

   Poista
 2. Tulipas olo että haluan tuonne myös !

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |