UUSIA KEHYKSIÄ + ARVONTA


Yhteistyössä BGA Nordic

Löytyykö teiltä jotakin sellaista sisustuksellista seikkaa, joka kuukaudesta toiseen roikkuu tekemättömien töiden listalla ja tuntuu, että siitä ei vaan saa otetta? Meillä tällainen projekti on ollut David Ehrenstråhlen Paris -julisteen kehystäminen. Tilasin julisteen jo reilu vuosi sitten yhdessä Muurahaistuolin kanssa. Olimme juuri käyneet alkuvuodesta Pariisissa ja en sieltä onnistunut löytämään sopivaa julistetta /taulua muistoksi.  Juliste saapui, mutta kehystäminen jäi, kun huomasin, että luottoliikkeeni täällä Raumalla oli lopettanut toimintansa. Se liike siis, missä Ehrenstråhlen New York -juliste on kehystetty. Halusin näille kahdelle keskenään identtiset kehykset, jotta ne eivät näytä hölmöiltä vierekkäin aseteltuna. Tiedän - melko käytetty tapa, mutta kun idea olohuoneen isosta taulukollaasista kuivui kokoon, tuntui tämä toiseksi parhaimmalta vaihtoehdolta. 


Ehrenstråhlen julisteen koko on haastava, jotta sille löytyisi valmis kehys. Ikea myy Strömby -kehystä, joka on ulkonäöllisesti kaunis, mutta koko ei täsmää sitten mitenkään. Itse en tykkää, että reunoille jää paljon ylimääräistä tilaa ellei sitä sitten ole symmetrisesti kaikilla reunoilla. Mutta nyt minulla on kuitenkin vinkata paikka, josta saa myös valmiiksi sopivaa kehystä. Sain yhteistyöehdotuksen ennen joulua BGA Nordic -yritykseltä, josta löydät muun muassa julisteita, kehyksiä ja valokuvaukseen liittyviä tuotteita. Kyseessä on alun perin ruotsalainen perheyritys BGA, joka reilun 20 vuoden historiansa aikana on laajentanut toimintansa pohjoismaiden lisäksi myös Saksaan ja Itävaltaan. Osana kaupallista yhteistyötä valitsin heidän tuotteistaan kaksi kehystä ja kuinka ollakaan heidän valikoimistaan löytyi se, mitä olin epätoivoisesti etsinyt eli musta kehys koossa 42 x 70cm. Alumiinisen sijaan valitsin sittenkin puisen, hieman massiivisemman kehyksen, sillä se on isolla seinällä ryhdikkäämmän oloinen.

Ilokseni tähän yhteistyöhön sisältyy myös arvonta! Voittaja saa valita kaksi valitsemaansa julistetta koossa 30 x 40cm. Arvonta suoritetaan instagramin puolella. Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee seurata sekä feediäni @hannashome että BGA Nordicia @bganordic ja jättää kommentti  tilissäni olevan arvontakuvan alle. Arvonta-aika päättyy ensi sunnuntaina 25.3 klo 18. Onnea matkaan!

Ei kommentteja