VARASLÄHTÖ PÄÄSIÄISEEN


Pääsiäinen on yleensä tarkoittanut meidän perheelle rentoa yhdessä oloa lähisukulaisten kesken, hyvää ruokaa, yhteistä tekemistä lasten kanssa ja vähän kodin siivousta kevään edellä. Tänä vuonna pääsiäinen vietetään tiiviisti poikien ja omien harrastusten parissa. Kotona ehdimme lähinnä pyörähtää vaihtamassa reissukassit uusiin, joten päätimme ottaa pienen varaslähdön pääsiäisen viettoon jo viime viikonloppuna. Vain perinteinen pääsiäismunien metsästys jätettiin odottamaan virallista päivää!


Tuntuu, että tänä vuonna koko pääsiäinen pyyhkäisee ohi sellaisella vauhdilla, että en ehdi edes huomata ja sen vuoksi motivaatio kodin laittamiseen on ollut kadoksissa. Sunnuntaipäivällisen kattauspuuhia varten etsin kuitenkin tuttuja koristeita esille. Ei kirjavia tipuja ja virpomisoksia, mutta helmililjan kukintoja ja muutama neutraalin värinen pääsiäismuna - siinä riittävästi pääsiäisen tunnelmaa omaan makuuni. Pöydän kattaminen ja valokuvien ottaminen siinä lomassa sai jonkin keväisen fiiliksen heräämään ja vaikka toivoinkin ehkä hiukan rauhallisempia pyhäpäiviä meille, toteutuu suurin osa teemoista tälläkin kertaa: pitkät yöunet, hyvä ruoka hotelliaamiaisten merkeissä sekä mielekästä puuhaa ystävien ja oman perheen kanssa. 

// Our Easter holiday is full of action with ice hockey, ringette and football tournaments. We took a little pre Easter celebrations last Sunday. The boys got to decide the schedule for the day and what we had for dinner. Nothing big but something that we all enjoyed. 


4 kommenttia

  1. Oikein mukavaa pääsiäistä teille ja ei sillä ole väliä, koska sitä pääsiäistä viettää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa. Pääsiäinen oli kyllä varsin vauhdikas. Onneksi nyt tästä eteenpäin elämä hieman rauhoittuu.

      Poista
  2. Ihanaa pääsiäistä teille! Minusta on parasta, että pääsiäisen vuoksi ei tarvi hössöttää niin kuin joulun, ja ihan hyvin sen voi viettää rakkaiden harrastusten parissa. Ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta. Pääsiäinen taitaa olla sitä arjen parasta rentoilua. :) Kiitos, ja mukavaa uuden viikon alkua sinne.

      Poista