KERROSTALOKOTIMME MAKUUHUONE


Tämä kerrostalokotimme on oikein hyvä ja kompakti kokonaisuus meidän tarpeisiimme, mutta kovin pienet makuuhuoneet tässä on. Neliöitä on 66, kahdessa makuuhuoneessa yhteensä karkeasti arvioiden reilusti alle 20. Nämä kuvat ovat meidän aikuisten makuuhuoneesta, johon on käynti olohuoneesta. 


Huoneeseen mahtuvat nipin napin parisänky, yksi yöpöytä pöytävalaisimineen sekä 120cm leveä Ikean Bestå-sarjan kaapisto. Makuuhuoneen yhteydessä on lisäksi pieni vaatehuone, jonka liukuoviratkaisu säästää onneksi tilaa. Siinä mielessä neliöt ovat täysin riittävät, että aika vähän me makuuhuoneessa vapaa-aikaa vietämme. Muutamalle lisäneliölle olisi tarvetta, jotta esimerkiksi peili mahtuisi seinälle ja tilaa pukeutumiseen olisi enemmän. Uuden kotimme makuuhuoneet tuntuvat varmasti valtavilta sitten aikanaan. 


Sisustuksellisesti makuuhuone ei juuri eroa edellisen omakotitalomme makuuhuoneesta. Petauksessa suosin edelleen huolettomia pellavalakanoita ja värimaailma on rauhallinen. Sama maanläheinen teema jatkuu, mutta tapettia vai maalia, sitä en ole vielä päättänyt. Huonekaluista Kartellin Jolly -yöpöytä ja Elloksen pöytävalaisin vaihtuvat. Valaisimen ajattelin sijoittaa toisen pojan huoneeseen ja Jolly -pöydän siirtää ulkokäyttöön. Haluaisin makuuhuoneeseen lisää pehmeyttä muun muassa päiväpeiton, maton ja verhojen avulla. Päiväpeittoa olen halunnut jo jonkin aikaa, mutta säilytystilan puutteen vuoksi ajattelin, että parempi hankkia sellainen suosiolla vasta uuteen kotiin. Meillä ei ole verhoja ollut makuuhuoneessa pitkään aikaan, mutta kirkkaan aamuauringon vuoksi pimennysverhot ovat tarpeen. Ne olisivat itse asiassa tarpeen myös tässä kodissa. 

Ei kommentteja