DIY boyfriend -farkut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Jälleen perjantai! Tuntuu, että päivät ja viikot vain vilisevät silmissä. Viime viikonloppu vierähti Keski-Suomessa sukujuhlissa. Tällä viikolla ollaan touhuttu ulkona, pelattu jalkapalloa, istutettu muutama kukkanen ja nautittu ennen kaikkea auringosta, jota tuntuu nyt riittävän. Mutta en valita. Syksy sateineen on täällä taas liian nopeasti.
 
Nyt kuitenkin otsikon aiheeseen eli niihin poikaystävä-farkkuihin. Muutamia kuvia Pinterestiin olin jo keräillytkin ja niiden innoittamana ajattelin hankkia rennot farkut itselleni kesäksi. Minulla on kirpparipöytä paraikaa ja eilen keräilin vielä vanhoja vaatteita myyntiin vietäväksi. Joukkoon päätyi lempparikesäfarkut, koska painonpudotuksen jäljiltä ne ovat aavistuksen liian löysät. Tänään sain kuitenkin idean kokeilla tuunata farkut itse.
 
 
Ja vitsit niistä tuli kivat. Säästyin etsimisen vaivalta. Nuo farkut on ostettu Mangosta varmaan neljä tai viisi vuotta sitten ja ovat olleet ahkerassa käytössä. Hyvin ovat kestäneet, joten onneksi onnistuin tässä helpossa tuunauksessa. Farkut täytynee antaa vielä äidilleni pieneen fiksaukseen. Lahkeensuut kaipaavat ehkä päärmäyksen tai en tiedä lähteekö farkkukangas purkautumaan itsestään kuinka helposti. Joka tapauksessa taidan sujauttaa nämä jalkaani jo huomenna, kun suuntaan tyttökaverin kanssa Turkuun. Lapsille kesävaatteita, pyörähdys Zarassa ja Koodissa, ja lopuksi Ikeaan.
 
Ihanaa viikonloppua! :)
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |