Ideariihi

lauantai 11. toukokuuta 2013

Koko eilinen ilta vietettiin pihalla asetellen isoja kiviä talon eteen, tarkoituksena pengertää piha. Ihan helposti tuo homma ei käynyt, siitä iso kiitos miehelle ja hänen työkaverilleen. Minusta tuosta kokonaisuudesta tuli lopulta ihan kiva. :) Näin saatiin helposti pengerrettyä maata. Mutta seuraava iso kysymys on, että miten nuo kolot täytetään ja siihen ajattelin kysyä myös teiltä ideoita.

 
Eli täytettävä on tuo ylemmän rivin ja talon väliin jäävä kuoppa sekä kahden kivirivin välinen alue. Ylemmän kuvan etuosa eli siis alemman kuvan kahden kivirivin vasemman puoleinen alue on tarkoitus täyttää jollakin harmaalla kivellä. Jollakin, joka on lähellä kulkiväylien kiven väriä ja kokoa. Maa laskee talolta autokatokselle tuon yhden kivirivin korkeuden verran.
 

Ideoita saa laittaa vapaasti tulemaan. Kivirivien ja autokatoksen väliin jäävä tila (näkyy vilahdus alemmassa kuvassa) on siis tarkoitus rajata reunakivin ja täyttää kivellä. Siihen jää myös yksi isompi monen kiven kasa, jonka ympärille on mahdollisuus istuttaa kasveja. Ajatuksena on, että istutukset olisivat monivuotisia, pääosin ikivihreitä. Tämä siksi, että talo on kuitenkin tarkoitus laittaa myyntiin ja todennäköisesti uudet asukkaat muokkaavat pihaa ainakin jonkin verran. Tuntuu järjettömältä tehdä suuritöisiä satsauksia, koska emme itse saa pihasta nauttia pitkään.
 
Laittakaahan ajatuksia ja ideoita tulemaan. :) Laattaa, kiveä, kasveja - vai näiden yhdistelmää?
 
Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |